PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Freią v10 w smoka z C45?


Freią v10 w smoka z C45?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Freią v10 w smoka z C45?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-06-15, 12:59   Freią v10 w smoka z C45?

Czy ktos juz sciagal locka Freia V10? Chodzi mi konkretnie o C45. Komu sie udalo na jaim sofcie. I czy komus uwalil fona przy sciaganiu?

Jaki inny progs polecacie do locka z C45? Najlepiej jakis pewny...

Prosze link albo pelna nazwe i gdzie znalezc moge?(nie piszcie np. ze na google.pl :evil: )

PZdr

-=MasterJapko=-
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AdSense


isek 
Nowicjusz



Telefon: Siemens
Operator: Heyah
Wiek: 38
Dołączył: 03 Lip 2004
Posty: 43
Skąd: Tarnów i Barlinek
Wysłany: 2004-07-27, 21:46   

Freia V10 nie sciagalem ale sciagalem V15 i nie miałem żadnych problemów.
_________________
Pijcie mleko!! Nie wysyłajcie krów na bezroocie!!!
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-05, 23:08   

a sl45 & i ?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wacho 
Nowicjusz


Dołączył: 08 Sie 2004
Posty: 7
Skąd: Zza Monitora
Wysłany: 2004-08-08, 11:15   

Freia v10 i kabel serwioswy odpalamy fREIA podłanczamy telfon wyłączony i bez karty sim
Uruchamiamy FREIA i wchodzimy do opcji konfigurujemy program wdług mojego opisu:
COM port of cable - port pod którym podlaczony jest kabel
Speed of communication - standardowo 115200
COM port setup - zaznacz RTS i DTR
Process information - Medium
Boot type : NOrmal

Jeśli wszystko jest ustawione klikamy na OK, w polu Phone Model wybieramy model fona. Klikamy na "Unlocking Function" i wybieramy Direct unlock also saves map i następnie Use Original IMEI gdy pojawi sie informacja COMM_LoadBoots : Waiting to power on the phone ... W tym momencie nalezy wcisnij "Power" (czerwona sluchawke) Po zakonczeniu procesu pojawi się OK odłanczamy telefon bez simlocka i cieszymy się...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nie daje rady ściągnąć smoka z 3220. riger DCT-4 6 2005-10-21, 20:31
Brak nowych postów Prosilbym o IMEI i kod sciagajacy smo... riger BenQ-Siemens 21 2005-11-14, 15:46
Brak nowych postów Metoda HW na smoka z BB5 ?! wntl BB5 2 2006-05-26, 11:23
Brak nowych postów Ax72 po zdjeciu smoka ma klopoty z za... -=TOMA=- BenQ-Siemens 0 2006-12-12, 22:49
Brak nowych postów Kto przetestuje mi czy kodem zdejme ... Uczeń PasjaPUB 0 2007-07-14, 14:12