PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Gdzie jest test point w c60


Gdzie jest test point w c60

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Gdzie jest test point w c60
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-10-05, 18:38   Gdzie jest test point w c60

Prosilbym(poniewaz potrzebuje) o dokładne foto umiejscowienia TP na plycie z siemensa c60.Mam prog test point z code electronics,lecz tam nie potrafie dostrzec gdzie znajduje sie tp.
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
 
AdSense


m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-10-05, 19:22   

A patrzyles na nasza strone - hw.pasjagsm.pl ?

http://www.hw.pasjagsm.pl...60testpoint.jpg
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
 
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-10-05, 20:31   

m_arti21, może w to nie uwierzysz ale wiele razy tam bylem i nie przyszlo mi na myśl aby zajrzeć na hw.pasjagsm.pl .A tak z drugiej strony to wielkie Dzieki.RespecT4U
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-10-05, 21:29   

Lock.
^
 
  Skype
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: