PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak odblokować kod aparatu w A52.


Jak odblokować kod aparatu w A52.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jak odblokować kod aparatu w A52.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
@GUTEK@ 
Nowicjusz



Telefon: 3330->3315
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 26 Cze 2004
Posty: 13
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2004-12-04, 17:21   Jak odblokować kod aparatu w A52.

Jak odbolkować kod aparatu w Siemensie A52. Kod zablokował się po gdy wpisałem go kilkakrotnie źle. To jest komórka kumpla, a ja nie znam się na siemensach, jeśli potrzeba więcej informacji napiszcie.

Z góry dzięki.
_________________
http://klub.chip.pl/gutek18/logo_male.jpg
^
 
 
     
AdSense


DaniO 
Nowicjusz


Wiek: 28
Dołączył: 09 Sie 2004
Posty: 28
Skąd: Ełk
Wysłany: 2004-12-04, 23:26   

Zdjąć simlocka, co w tym modelu nie jest takie proste chyba :P

Kod automatycznie się resetuje/schodzi przy zdejmowaniu simlocka.
^
 
 
     
@GUTEK@ 
Nowicjusz



Telefon: 3330->3315
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 26 Cze 2004
Posty: 13
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2004-12-05, 12:39   

No właśnie się już doczytałem, że trzeba przeciąć ścieżkę, albo szukać kogoś kto ma dostęp do kodów siemensów.
_________________
http://klub.chip.pl/gutek18/logo_male.jpg
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-12-05, 13:57   

@GUTEK@, albo martechem wiedy nie musisz ciąć :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
DaniO 
Nowicjusz


Wiek: 28
Dołączył: 09 Sie 2004
Posty: 28
Skąd: Ełk
Wysłany: 2004-12-05, 18:22   

@GUTEK@, tak.

SERWIS_GSM, martechem wszystkiego nie zrobisz :D
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-12-05, 19:27   

DaniO, tak?? a czego niby nie zrobie???? wlasnie martech jest tylko do siemensów wiec chyba jednak zastanów sie nad wypowiedzią :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
DaniO 
Nowicjusz


Wiek: 28
Dołączył: 09 Sie 2004
Posty: 28
Skąd: Ełk
Wysłany: 2004-12-05, 20:40   

SERWIS_GSM, ja sie dobrze zastanowiłem :] I z wiarygodnego źródła wiem, że tak czy siak Martechem wsyzstkiego sie nie zrobi, są przypadki gdy trzeba samemu ciąć :P .
^
 
 
     
@GUTEK@ 
Nowicjusz



Telefon: 3330->3315
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 26 Cze 2004
Posty: 13
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2004-12-05, 22:17   

No to fajnie zostaje tylko cięcie. Martecha mam tylko program (znalazłem na emulu), ale jeszcze przydała by mi sie ta przystawka. I też czytałem, że czasami on bez cięcia nie działa.
_________________
http://klub.chip.pl/gutek18/logo_male.jpg
^
 
 
     
DaniO 
Nowicjusz


Wiek: 28
Dołączył: 09 Sie 2004
Posty: 28
Skąd: Ełk
Wysłany: 2004-12-05, 22:47   

SERWIS_GSM, właśnie o to mi chodzi o czym mówi @GUTEK@. Wszystkich siemensów nie załatwisz martechem.
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-12-06, 08:41   

DaniO, ty chybanie wieszco mówisz !!! Mi chodzi o MArtech box a nie o te śmiesznze crackowane programy!!!!!!!!!!!! Jak masz boxa z przystrawkami to nic nei tniesz !!!!!!!!!!!!!!!!! Jak nie idzie to rozbierazs fona i adaptetem dotyklasz testpointa ale nic nei tniesz wiec nie ufaj żródłom tylko najpierw sam sprawdz a nie pisze co ci ktos powie!!!!!
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: