PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak simlocka z C60??


Jak simlocka z C60??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jak simlocka z C60??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Tyza ...mSe... 
Nowicjusz


Telefon: 3120
Operator: Plus
Wiek: 24
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 19
Skąd: Z zadupia
Wysłany: 2006-05-12, 09:05   Jak simlocka z C60??

witam mam pewno pytanie czy w siemensie c60 wystarczy tylko TP do zdjęcia simlocka czy trzeba coś jeszcze zrobić z góry dzięki
_________________
Pozdro 600&900 4all
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-05-13, 12:01, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-05-12, 09:30   

Tyza ...mSe..., tylko TP (zalezy tez jaki procek czy AMD czy intel)
z intelem jest duzo zabawy
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-12, 20:23   

logos2000 napisał/a:
z intelem jest duzo zabawy
? o_O ??

Moglbys rozwinac swoja mysl bo nie rozumiem..:|
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-05-12, 21:18   

MasterJapko, w C60 wystaepuja 2 pytmy prockow AMD i INTEL.
AMD zrobisz freia bez problwmow
INTEL-a nie zrobisz, jedynie przez SST mozesz go
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-12, 21:22   

logos2000, oba zorbisz freia. Intele czasem padaja po unlocku. wtedy trzeba przeflashowac i jest ok. Opis jak to zorbic jest na forum w jednym z moich postow :)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Tyza ...mSe... 
Nowicjusz


Telefon: 3120
Operator: Plus
Wiek: 24
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 19
Skąd: Z zadupia
Wysłany: 2006-05-16, 15:02   

ten siemens ma AMD to pewnie pujdzie przez freia.Alle czytałem gdzieś w necie kiedyś że TP wystarczy do zdjęcia simlocka i niechce mi sie w to wierzyc prosiłbym o sprostowanie tego
_________________
Pozdro 600&900 4all
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-05-16, 15:05   

Krótko. TP czyli w tym przypadku cięcie ścieżki nie wystarczy. Po przecięciu simlok jest nadal trzeba go zdjąć np. Freią
^
 
     
Tyza ...mSe... 
Nowicjusz


Telefon: 3120
Operator: Plus
Wiek: 24
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 19
Skąd: Z zadupia
Wysłany: 2006-05-16, 15:08   

[ Dodano: 2006-05-16, 16:09 ]
wielkie dzięki xury oto właśnie chodziło
_________________
Pozdro 600&900 4all
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-16, 20:05   

Tyza ...mSe..., bez ciecia nie zdejmiesz locka.. chyba przez przez aplet javy..
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-05-16, 21:15   

MasterJapko, a aplet nie dziala na INTELU!! ;p
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-16, 21:20   

Dlamnie wogole te aplety to porazka jest.. TP jest o wiele wygodniejsze..
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-05-17, 09:34   

MasterJapko, kwestia gustu.... nie trzeba rozbieraći mniejsze ryzyko :) łatwiej guarancje dostać... a w sumie to i troche szybciej ;]
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-17, 10:52   

pirat, yy szybciej ? Ja tam jednak wole przeciaz albo polaczyc z masa (w przypadku x65)


Co i nnego jak teleofn jest na gwarnacji to faktycznie lepeij sie pobawic w aplety. Ale tak jak robimy komus to szkoda czasu na jakies generowanie ESN HASH itd.. ;)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Tyza ...mSe... 
Nowicjusz


Telefon: 3120
Operator: Plus
Wiek: 24
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 19
Skąd: Z zadupia
Wysłany: 2006-05-17, 11:44   

To czyli TP jest konieczny a potem freja tak?????
_________________
Pozdro 600&900 4all
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-17, 13:54   

Tyza ...mSe..., tak
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: