PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak wgrac aplet javowoski do Siemnsow serii x75?


Jak wgrac aplet javowoski do Siemnsow serii x75?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jak wgrac aplet javowoski do Siemnsow serii x75?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
toplight 
Nowicjusz


Telefon: N6100
Operator: Plus
Wiek: 64
Dołączył: 06 Wrz 2007
Posty: 2
Skąd: Warmia i Mazury
Wysłany: 2007-09-09, 09:32   Jak wgrac aplet javowoski do Siemnsow serii x75?

Unlockowałem a raczej miałem zamiar unlockowac ME75.Jak wgrac midlet javowski do serii Siemensów x75 zwykłym kablem jakim stawiałem martwe C60?U mnie nie zrobię tego Irdą bo mój komp jest nieco leciwy.W C60 było to banalnie proste gdyz uzywalem DES 2.76 i stosownego midletu.Czy jest cos do wgrania aplikacji javowskiej vipergsm?Pozdrawiam życzliwych.Jacek z Warmii i Mazur[/code]
^
 
  Skype
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2007-09-10, 09:03   

irda albo kabel na usb do x65/75 inaczej nei dasz rady... chyba że jakieś przerobienie com'a ale nie wiem czy sie da :)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-09-11, 18:43   

toplight, wgraj np. Vnavigatorem, zainstaluj i uruchom... w czym problem?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Jak wgrac softa do sl45i jeśli nie ma... Dawit000 BenQ-Siemens 2 2007-08-31, 16:29
Brak nowych postów NOKIA 6111 - Jak wgrac jezyk Polski? jord4n DCT-4 1 2008-04-21, 16:48
Brak nowych postów jak wgrac pl menu do nokii 5200 fiera BB5 3 2008-07-08, 20:36
Brak nowych postów Czy do Nokii 5310 da się wgrac oprogr... antex89 BB5 3 2009-03-15, 12:40
Brak nowych postów 6280 po wlaczeniu kamery musze wgrac ... yogi_da_mis BB5 2 2009-07-13, 00:27