PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak wgrać modyfikowane oprogramowanie do M55 i które jest :)


Jak wgrać modyfikowane oprogramowanie do M55 i które jest :)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jak wgrać modyfikowane oprogramowanie do M55 i które jest :)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
  Wysłany: 2005-06-21, 22:25   Jak wgrać modyfikowane oprogramowanie do M55 i które jest :)

Nie wiem jak je wgrać, mam kable normalny pod com i ktrej jest najlepsze bo nie znalazłem żadnego<kiedyś miałem i gdzies mi sie zgubiło>.
^
 
 
     
AdSense


Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-21, 22:39   

Musissz mieć kabel serwisowy i nie da sie wgrac takiego softu musisz sam wgrac patche i dopiero zrobisz modyfikacje :D
^
 
  Skype
     
Magik-no1 
Starszy Użytkownik



Telefon: 693559257
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 32
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 142
Skąd: malopolska
Wysłany: 2005-06-21, 22:43   

Bujki a dlaczeo to sie nie da wgrac modyfikowanego softu do m55???
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-21, 22:48   

ciekawe czy taki znajdziesz :P jak coś to możesz wgrac backupa z innego m55 ale potem musisz zmienić Imei ale tego nie zrobisz :P ja chciałem tak zrobić zeby wgrac backupa z powekszona pamieci i mi pisali na innym forum ze sie nie da bo IMei nie zmienie :D
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: