PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak wgrać nowy soft w c60 ??


Jak wgrać nowy soft w c60 ??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jak wgrać nowy soft w c60 ??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Czarny2005 
Nowicjusz



Telefon: 8210-8250
Wiek: 28
Dołączył: 04 Kwi 2005
Posty: 13
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-06-18, 07:31   Jak wgrać nowy soft w c60 ??

Witam. Mam c60 i chciałem w nim zmienić soft, ale aplikacja „px5amd” nie uruchamia się (mam wersje softu 25, a to działa tylko z niższymi) a we FREIA wyskakuje „boot file is not accepted„. Czekam na podpowiedzi !!
^
 
 
     
AdSense


Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-18, 08:15   

Tychcesz wgrać nowy soft czy sciagnać simlocka?wejdz na strone c60.fks.pl i tam masz jak zmienić soft :P
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-06-18, 09:47   

Czarny2005, chyba niepotrzebnie zakladales nowy temat...
http://forum.pasjagsm.pl/...quot-vt3670.htm
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów martwa nokia n73 ME nie da sie wgrać ... konrad305 Nokia 1 2012-03-24, 16:22
Brak nowych postów Nowy modem i antena kierunkowa tomek11 Internet 0 2012-09-03, 14:33
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39