PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak wgrać PL menu do Xelibri 4


Jak wgrać PL menu do Xelibri 4

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jak wgrać PL menu do Xelibri 4
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Metsi 
Nowicjusz


Telefon: N3310
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 26 Paź 2004
Posty: 25
Skąd: Gostynin
Wysłany: 2005-01-16, 18:56   Jak wgrać PL menu do Xelibri 4

Witam. Mam pytanko. Jak moge wgrac polskie menu do tego siemensa i skad je moge sciagnac? No i oczywiscie jakie kabelki?
A moze ktos z Was podjal by sie takiej robotki. Wiem ze to pewnie proste ale na razie nowicjusz jestem :P
_________________
Yo
^
 
 
     
AdSense


grzesiek1711 
Starszyzna
heh 3x P????Team :P



Telefon: 3310+6600
Operator: Plus
Pomógł: 14 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Sie 2004
Posty: 632
Skąd: prawie Koszalin
Wysłany: 2005-01-16, 20:09   

Co do Xelibri to ponoć tylko w jednym miejscu w sieci jest PL do tego...(w tym co ściągnąłem podobno jest PL Lang). Mam do tego programik, konfigurator, flasher, wszystkie pakiety z grafikami operatorów itp. Tylko brak mi takiego pudełka "Bootloader 2000" czy jakoś tak. Nigdzie nie ma do tego schematu. Kumpel ma X4 (tanio kupił i chce sprzedać, ale bez polaka ciężko).
Mam też manuala co i jak i tam jest foto tego "box'a". Podpina się to do kompa przez kabel null-modem, do tego jakiś tam zasilacz i w to cudo dopiero normalny kabelek pod COM'a do Siemensów.
Nie wiem czy ktoś jest w stanie sobie z tym poradzić.
Aha, ten program konfiguracyjny nie chce działać chyba przez to że tego boxa brak.
^
 
 
     
Metsi 
Nowicjusz


Telefon: N3310
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 26 Paź 2004
Posty: 25
Skąd: Gostynin
Wysłany: 2005-01-17, 00:22   

Dzieki za dokladne wyjasnienie ale masz racje. Ja na pewno nie dam rady i chyba niewiele osob to potrafi. A sytuache mam identyczna. Kumpel kupil X4 i chce sprzedac a wlasnie wiekszosc ludu chce PLke. No trudno...
_________________
Yo
^
 
 
     
mattey 
Nowicjusz


Telefon: E90 / 6700c
Operator: Plus
Dołączył: 14 Sie 2004
Posty: 43
Skąd: LBN
Wysłany: 2005-01-27, 16:02   

grzesiek1711, jak dobrze sie orientuje to te simensy robi tylko martech
_________________
Supermarket - miejsce zbytu szynki kanapkowej po 9,99 za kilo
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 7610 wgrywanie polskiego menu dreadlook DCT-4 1 2011-09-16, 20:57
Brak nowych postów Menu Samsung Avila Rwd Samsung 1 2011-11-18, 18:19
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20
Brak nowych postów martwa nokia n73 ME nie da sie wgrać ... konrad305 Nokia 1 2012-03-24, 16:22
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06