PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak wgrac softa do martwego Siemensa S55


Jak wgrac softa do martwego Siemensa S55

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jak wgrac softa do martwego Siemensa S55
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
karol243 
Nowicjusz


Telefon: nokia n95
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 13 Sie 2005
Posty: 19
Skąd: bukownica
  Wysłany: 2006-01-31, 01:34   Jak wgrac softa do martwego Siemensa S55

witam !!!
mam problem z siemensem s55 chciałem wgrac nowego softa i cos zrobiłem nie tak teraz telefon nie odpala. niewiem co mam dalej robic ponieważ nie reguje gdy naciskam czerwoną suchawkę prosze o pomoc. (softa wgrywałem box tornado ) z góry dzienki za odpowiedz pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-02-01, 21:52, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-01-31, 12:43   

bedziesz musial ciac sciezke. Po tym na bank bedzie dal sie flashowac
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2006-01-31, 13:09   

Ta scieszka nazywa sie Test Point.Tutaj masz program taki co Ci pokazuje gdzie sa te TP w siemensach http://rapidshare.de/file...n_V1.1.rar.html
^
 
  Skype
     
karol243 
Nowicjusz


Telefon: nokia n95
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 13 Sie 2005
Posty: 19
Skąd: bukownica
Wysłany: 2006-02-02, 22:21   

a moze ktos posiada taki schematy dokładnie ktora to scieszka ???
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-02-03, 08:17   

karol243, sproboj zwyklym kablem serwisowym pod SST go flashnac... Ja mialem to samo z C/CX 65 i poszlo.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
wojtek13skw 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 25
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 37
Skąd: za rogu :)
Wysłany: 2006-02-04, 12:28   

dokładnie tu masz cały układ http://www.infineon.com//.../pmb7850-pb.pdf
_________________
Do pracy Rrrodacy!
^
 
 
     
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
Wysłany: 2006-02-22, 20:21   

wiesz co ja takie przypadki staralem sie stawiac martechemale jak nie masz martecha to skorzystaj z tych rad
^
 
     
GiEeM 
Nowicjusz


Telefon: SE t230
Operator: Orange
Dołączył: 10 Lut 2006
Posty: 26
Skąd: inąd : - Polska
Wysłany: 2006-02-24, 13:23   Re: Jak wgrac softa do martwego Siemensa S55

karol243 napisał/a:
witam !!!
mam problem z siemensem s55 chciałem wgrac nowego softa i cos zrobiłem nie tak teraz telefon nie odpala. niewiem co mam dalej robic ponieważ nie reguje gdy naciskam czerwoną suchawkę prosze o pomoc. (softa wgrywałem box tornado ) z góry dzienki za odpowiedz pozdrawiam


do karol243 poszukaj info na www.warezgsm.com/
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Kilka pytan :) Simlock nokia 5220XM i... michal404 BB5 1 2010-02-21, 18:35
Brak nowych postów jak zgrac softa z nokii 3650 chomikfr DCT-4 2 2010-06-25, 22:13
Brak nowych postów nokia 3110 C , gdy wgrywałem softa o... cmochh Nokia 1 2010-07-06, 19:33
Brak nowych postów martwa nokia n73 ME nie da sie wgrać ... konrad305 Nokia 1 2012-03-24, 16:22
Brak nowych postów Zmiana softa Mateusz447 Sieci Komórkowe 1 2012-06-19, 20:19