PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak wgrać softa do siemensa sl45i??


Jak wgrać softa do siemensa sl45i??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jak wgrać softa do siemensa sl45i??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
vmen 
Nowicjusz


Telefon: siemens sl
Operator: Plus
Wiek: 27
Dołączył: 25 Lut 2005
Posty: 1
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2005-02-25, 17:08   Jak wgrać softa do siemensa sl45i??

Tak jak w temacie mam pytanei jak wgrac softa do siemensa sl45i, i jakiego najlepiej wgrac, skąd sciągnąć takiego softa i jeszcze jakies patche najlepiej do niego, mam do niego kabel(orginalnie z telefonem) chce go troche podtuningowac dostałem go od brata w okropnym stanie z rozwaloną obudowa i peknietym wyświetlaczem, wyswietlacz juz wymieniłem teraz czekam na obudowe??

[ Dodano: 2005-02-25, 17:56 ]
czy przy flashowaniu tel ma byc wyłączony?? :roll:
^
 
 
 
AdSense


boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-02-25, 20:18   

Flashować musisz na wyłączonym telefonie. Możesz go flashować programem FREIA. Sofcik dodam za moment do downloadu ale tylko oryginalny FULL FLASH.
^
 
  Skype
 
Wing_Z 
Użytkownik



Telefon: RM-320
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 27
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 111
Skąd: Zambrów
Wysłany: 2005-02-25, 23:24   

Jeśli uzywasz stacji to. Włącz progrma do flaszowania podłącz do stacji kabel do kompa iładowarke. Rozpocznij flashowanie i kiedy zaczniesz wsuń telefon do stacji.
^
 
 
 
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-02-28, 17:35   

Moze napisałby ktos ze mna tutorial wgrywania softu w siemensie sl45i ? ;) szukam chetnego bo nie zabardzo wiem co i jak z wgrywaneim softu do siemensów :?

[ Dodano: 2005-02-28, 17:40 ]
wrazie tutorialu prosze na gg lub tutaj :)
_________________
I'm back...
^
 
 
 
Wing_Z 
Użytkownik



Telefon: RM-320
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 27
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 111
Skąd: Zambrów
Wysłany: 2005-02-28, 19:17   

na stronie masz swupem różnica jest tylko takaże jak flaszujesz sl uzywając stacji to podłączasz stacje do kompa odpalasz flaszowanie i wsuwasz telefon w staji to jest tylko różnica. Jeśli kroś używa normalnego kabla procedura jest identyczna jak normalnie.
^
 
 
 
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-03-01, 15:31   

pbs, myślę, że nie ma sensu kolejny raz pisać tego co już wiadomo i bez problemu można znależź na innych stronach w internecie. Polecam www.eselka.prv.pl wiele patchy, sloucji i tego co użytkownik eselki potrzebuje.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
 
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 32
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2005-03-02, 08:47   

Wszystko wyjasnione
Lock
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3110 C , gdy wgrywałem softa o... cmochh Nokia 1 2010-07-06, 19:33
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20
Brak nowych postów martwa nokia n73 ME nie da sie wgrać ... konrad305 Nokia 1 2012-03-24, 16:22
Brak nowych postów Zmiana softa Mateusz447 Sieci Komórkowe 1 2012-06-19, 20:19
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06