PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak wgrac softa???


Jak wgrac softa???

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jak wgrac softa???
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Pszepióra 
Nowicjusz


Telefon: SX1
Wiek: 27
Dołączył: 22 Lut 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-02-24, 16:26   Jak wgrac softa???

mam mały problem nie wiem jak wgrac softa do C60 pewnego dnia tel się wyłonczył i od tego czasu wydaje dzwięk tylko bzzzzz. Wiem że czeba wgrac softa ale nie mam pojęcia jak proszę o wskażówki krok po kroku co mam robić i potrzebne programy do wgranbia softu. Podsumowujac krok po kroku opis wgrywania softu.
^
 
 
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-02-24, 16:52   

było już opisywane ze 100 razy, tu masz opis MJa
http://forum.pasjagsm.pl/...hlight=bzz++off
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-02-25, 13:41   

A jaki masz kabel wogole?
Polecam ci ta stronke www.c60.fks.pl
^
 
  Skype
     
caporegime99 
Nowicjusz



Telefon: Samsung
Operator: Orange
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Sie 2007
Posty: 21
Wysłany: 2007-08-08, 00:45   

Najlepiej jak sprawdzisz jaki jest flash czy pod AMD czy Intel.Freją zrobisz tylko AMD a SST robi oba(na układzie jeżeli jest duża literka "i"oznacza że to intel a amd po prostu ma napisane AMD)przetnij TP tylko delikatnie najlepiej użyj do tego skalpela o numerze 11.Jeżeli zdecydowałeś się na SST to używaj od wersji 5,31 do 5,38 są najbezpieczniejsze...
Ustawiasz kontrast, później swup i możesz sie cieszyć z udanie przeprowadzonej operacji :wink:

[ Komentarz dodany przez: Domi: 2007-08-09, 23:33 ]
nie odkopuj trupów!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Kilka pytan :) Simlock nokia 5220XM i... michal404 BB5 1 2010-02-21, 18:35
Brak nowych postów jak zgrac softa z nokii 3650 chomikfr DCT-4 2 2010-06-25, 22:13
Brak nowych postów nokia 3110 C , gdy wgrywałem softa o... cmochh Nokia 1 2010-07-06, 19:33
Brak nowych postów martwa nokia n73 ME nie da sie wgrać ... konrad305 Nokia 1 2012-03-24, 16:22
Brak nowych postów Zmiana softa Mateusz447 Sieci Komórkowe 1 2012-06-19, 20:19