PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak ztuningować Siemensa c60?


Jak ztuningować Siemensa c60?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jak ztuningować Siemensa c60?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
alien193 
Nowicjusz


Telefon: SiemensC6o
Operator: Heyah
Dołączył: 23 Wrz 2005
Posty: 3
Wysłany: 2005-09-30, 14:05   Jak ztuningować Siemensa c60?

czy mozna jakos ztuningowac / zamienic na inna obudowe ( zinnego telefonu ) siemensa c60? Prosze o pomoc
^
 
 
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-09-30, 15:46   

zobacz TUTAJ
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
 
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-09-30, 16:08   

mozesz dograc do niej kilka patchy, ale to i tak nie to co do slki czy s55 :) c60 jest raczej malo popularnym telefonem do tuningu
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
 
limping 
Nowicjusz



Telefon: Nokia9210i
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Wiek: 29
Dołączył: 12 Lip 2005
Posty: 57
Skąd: dobre pytanie ;)
Wysłany: 2005-09-30, 16:37   

nio i zawsze mozesz diody wymienic :D
_________________
Nokia 9210i Communicator
fon na pełnym wypasie :D
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: