PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > jaki fajny soft do s55 ?


jaki fajny soft do s55 ?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » jaki fajny soft do s55 ?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zask 
Użytkownik


Telefon: se k750i
Operator: Plus
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 90
Skąd: BYTOM
Wysłany: 2005-09-26, 22:10   jaki fajny soft do s55 ?

jaki jest fajny soft do siemensa s55 ? mile widziany link
_________________
jak złoto
^
 
 
 
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-09-26, 22:53   

TUTAJ, masz ciekawą stronke, może ci sie przyda
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-09-27, 05:40   

albo tutaj
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-09-27, 13:31   

zask napisał/a:
fajny soft do siemensa s55

Ale w jakim znaczeniu fajny ? najlepszy to soft jest v91 raczej najnowszy. http://s55.fks.pl ta strona jest poświecona s55 :)
^
 
  Skype
 
zask 
Użytkownik


Telefon: se k750i
Operator: Plus
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 90
Skąd: BYTOM
Wysłany: 2005-09-27, 14:42   

wlsanie chodzilo mi o jakis nowszy dzieki Bujki
riger, stronka nie dziala /pisze ze w budowie/
_________________
jak złoto
^
 
 
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-09-27, 15:05   

No mi jakos wszystko dziala...
Masz tutaj soft do s55 a ponizej opis:


Zmiany:
1) Menu SonyEricsson T610
2) Podświetlanie regulowane co 5%
3) Black list
4) Automatyczna zmiana profilu
5) Zapisywanie połączeń w pliku "call"/system plików
6) Robienie zdjęc z pustą baterią
7) Przyśpieszona JAVA
8 ) Flash SMS / do ust. w ustawienia wiadomości > sms
9) Kod aparatu dla wiadomości przychodzących/wychodzących
10) Zmiana ikon w systemie plików
11) Zmiana ikon GRUP
12) Zmiana ikon informacyjnych (Brak rybki) Wesoly
13) Zmiana animacji przy wył./wł telefonu
14) Brak "," w książce adresowej
15) Zmiana animacji w czasie wysyłania SMS
16) Krótka wibracja po nawiązaniu połączenia
17) Wyświetlanie daty w formie "Cz 13 Maj"
18 ) Zegar po zablokowaniu klawiatury
19) Zmiana ikon GPRS, zablokowana klawiatura
20) Bateria w "%", zasięg w dB
21) Ikonki profilu i wibracji na wyświetlaczu
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-09-27, 20:47   

riger, a Ty jkesteś może G@jowy bo to jego soft :P Nie wiem cyz da sie tak wgrac soft z innego telefonu bo musz IMEI ustawić i wogóle :P lepiej wgrac sobie patche i samemu zrobic tuning.
^
 
  Skype
 
zask 
Użytkownik


Telefon: se k750i
Operator: Plus
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 90
Skąd: BYTOM
Wysłany: 2005-09-27, 21:11   

no wlasnie nie da sie go wgrac tzn. wgralem go w pisalem swoj IMEI wszystko zrobilem tak jak powinno byc i gdy chce wlaczyc fona zlychac tylko "ghrrrry" i nic sie nie dzieje
wgram jeszcze inny soft to sie zobaczy

[ Dodano: 2005-09-27, 22:29 ]
przy wlanczaniu slychac tylko "ghrrry" i nic sie nie dzieje ;/

[ Dodano: 2005-09-28, 00:37 ]
w koncu powstal z martwych, po winSWUPie
_________________
jak złoto
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-09-28, 06:45   

No własnie nie da sie wgrac :P ja chciałem tak wgrac z powiekszona pamiecia ale sie nie dało :P
^
 
  Skype
 
zask 
Użytkownik


Telefon: se k750i
Operator: Plus
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 90
Skąd: BYTOM
Wysłany: 2005-09-28, 14:46   

a ma ktos jakiegos fajnego modyfikowanego softa na s55 tylko zeby dzialal :p
_________________
jak złoto
^
 
 
 
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-09-29, 12:37   

Zaden nie bedzie Ci działał :P weź wgraj sobie patche do telefonu i tyle wg swojego uznania sobie zrobisz telefon:P
^
 
  Skype
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Dysk zewnętrzny jaki jest najlepszej ... Sorvino Hardware 3 2013-01-31, 16:04
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Jaki box (program) zakupić? beeniek BB5 1 2013-12-27, 15:46
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39