PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jakie diody do a52?


Jakie diody do a52?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Jakie diody do a52?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
przemeksik 
Użytkownik



Telefon: Nokia 6630
Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 124
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2006-01-15, 18:59   Jakie diody do a52?

chcialbym wymienic diody , beda pasowac 0805 ?
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-05-10, 20:09, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2006-01-15, 19:08   

W załączniku masz rospiske diód
_________________
http://www.infosymbian.be/opera.gif
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-01-15, 20:22   

tylko 0603 i powodzenia z wymiana nad wyswietlaczem, bo sa ulozone prawie w pionie, wiec bedziesz sie musial sporo nameczyc
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Tyza ...mSe... 
Nowicjusz


Telefon: 3120
Operator: Plus
Wiek: 24
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 19
Skąd: Z zadupia
Wysłany: 2006-05-02, 14:11   

siema Mendi niezgodze sie z Toba bo wg. mnie w tym siemensie bardzo latwo jest wymienic diody nad wyswietlaczem na klawiatórze jest tródniej ponieważ tam jest latwo uwalic sciezki ale to kwestia ''gustu'' i umiejetnosci pozdrawiam
_________________
Pozdro 600&900 4all
^
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-05-02, 21:04   

jak masz dobry sprzet i duze umiejetnosci to w kazdym telefonie wymienisz diody, ale jak pierwszy raz zobaczylem diody w a52 to padlem, doslownie tragicznie sa ulozone
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-02, 23:29   

Ja mam sprzet i umiejetnosci a kiedys w SL45 uwalilem plytke od klawiatury.. :/ zdarza sie ;)

Wiec to poprostu zalezy o szczescia, pogody i ochoty :P
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
M@rcus 
Użytkownik



Telefon: SE K700i
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 07 Gru 2004
Posty: 77
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2006-05-04, 09:09   

Zgodze się z kolegą, z wyświetlaczem nie ma większego problemu, gorzej z klawiaturką, ścieżki, rezystorki, ale mnie się poszczęściło i gra i świeci wsio :D
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-05-04, 09:50   

MasterJapko, o ła :/ też wymieniałem diodki w slce :D i nigdy więcej :/
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-05-05, 15:26   

wymienialem w kilku slkach i nie ma problemu :] najlepiej jak sa rozebrane juz...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Tyza ...mSe... 
Nowicjusz


Telefon: 3120
Operator: Plus
Wiek: 24
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 19
Skąd: Z zadupia
Wysłany: 2006-05-10, 13:00   

ja w slce raz wymieniałem i pi.....ole nielubie tego z siemensów najlepiej jest w c45 najłatwiej wg mnie
_________________
Pozdro 600&900 4all
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-11, 21:15   

Domi, a ja mam specjlany otwieracz do teleofnów :) Oryginalny Nokii :P Taki jak ten z filmow assembler i dissasembler telefonu :D Od kupby w prezencie dostalem :D Poprostu wypas sie otwiera obudowy, i niema zadnych rys itd na obudowie tak jak to w przypadku gdy sie otwiera srubokretem :) Polecam ci otwieranie obudow na zatrzaskistarat niepotrzebna karta sim :] tez nie zniszczyc obudowy a latwo schodzi calkiem :)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Jakie antywirusy ? nemo333 Aplikacje 4 2009-08-30, 14:19
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Jakie oprogramowanie do zarzadzania s... logos2000 SW 3 2009-10-06, 18:46
Brak nowych postów Jakie kable do JAFa? lukaczmarek SW 1 2009-10-31, 12:53
Brak nowych postów Jakie kable do telefonów? Upgreydd SW 5 2010-11-19, 10:58
Brak nowych postów Jakie gry lubicie stempelixx PasjaPUB 27 2011-02-20, 11:55