PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Kabel do siemensa od noki


Kabel do siemensa od noki

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Kabel do siemensa od noki
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pabloelo99 
Nowicjusz



Telefon: ACT OT311
Operator: Heyah
Wiek: 30
Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 50
Skąd: Otmuchów
Wysłany: 2005-03-31, 23:26   Kabel do siemensa od noki

Czy kabelek mbus/fbus od noki będzie działał przy siemensach?? bo nie wiem czy jest sens cięcia tego kabla. Jak by miało działać to bym się pobawił.
^
 
 
     
AdSense


y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 106
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-04-11, 12:01   

zostaw kabelek w spokoju bo to nie ma sensu :wink:
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-04-11, 14:44   

Lookalem istatnio po schematach (szukalem dongla) natrafilem na schemat fbusa do nokii i do siemensa.
Prawde mowiac jest to to samo wiec pewnie bedzie dzialal takze z siemensem.
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-04-12, 00:08   

pabloelo99, heh a jaki ty chcesz kabelek zrobć?? do jakich modeli? do c35 czy do tych wyższych. ogólnie to kabelek skłąda sie z rx,tx i gnd więc nie problem jest złożyć
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
pabloelo99 
Nowicjusz



Telefon: ACT OT311
Operator: Heyah
Wiek: 30
Dołączył: 24 Wrz 2004
Posty: 50
Skąd: Otmuchów
Wysłany: 2005-04-12, 23:18   

A co za różnica, oby dwa są z Tx, Rx i GND. Przerobiłem mbus od 3310 na końcówki do flashera, więc teraz dorobie końcówki na siemensy :D
I kolejne pytanie, w noki Tx z Rx mają być zwarte, a jak to jest w siemensach??
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-05-10, 08:43   

lepiej kupic sobie serwisówke za 10 zł na allegro a nie sie tam bawic :) jeszcze zalezy do jakiego siemensa ma pasować :) ?
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów wgrywanie softu do noki 5220 maxo1620 BB5 1 2012-02-25, 20:05
Brak nowych postów Nokia 3510i Czcionka a kabel usb part100 DCT-4 0 2012-02-27, 12:11
Brak nowych postów Sprzedam: Cyclone Key, Kabel MEP0 BB,... Multi-COM Bazar 0 2013-04-11, 09:32
Brak nowych postów Kabel COM LubiaK DCT-3 4 2013-08-25, 00:32
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20