PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > kabel serwisowy


kabel serwisowy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » kabel serwisowy
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-13, 12:55   kabel serwisowy

czy będzie pasować serwisowy kabel od C60 do SL55?? i jakim programem najlepiej wgrać soft??
^
 
  Skype
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2008-01-13, 22:15   

to ten sam kabel - swupa wgrasz bez problemu wiem że są problemy z TP i wgraniem fullflasha - zależy co chcesz zrobić...
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-13, 22:39   

ja chce tym kablem wgrać nowy soft do tego simensa bo mi padłi nie da sie fona włczyc.
^
 
  Skype
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2008-01-13, 22:57   

poszukaj do niego TP wiem tylko że nie jest zbyt łatwu - robisz tp i np za pomocą sst 5.31/jokera albo jak masz martecha wgraj fullflasha :)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-13, 23:02   

jak chce wgrać soft to musze test ponit robić??
^
 
  Skype
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2008-01-14, 10:28   

wydaje mi sie że pisze wyraźnie... przy swup'ie nie musisz ale jak chcesz fullflesha wgrać do bez TP Ci sie nie uda
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Kabel FBUS UFS/JAF DO Nokia 6230 Mar_Gaj12 DCT-4 2 2011-01-25, 16:01
Brak nowych postów Nokia 3510i Czcionka a kabel usb part100 DCT-4 0 2012-02-27, 12:11
Brak nowych postów Sprzedam: Cyclone Key, Kabel MEP0 BB,... Multi-COM Bazar 0 2013-04-11, 09:32
Brak nowych postów Kabel COM LubiaK DCT-3 4 2013-08-25, 00:32
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20