PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Kabelek od Siemensa S55


Kabelek od Siemensa S55

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Kabelek od Siemensa S55
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
jezior86 
Nowicjusz



Telefon: CiagleInny
Operator: Plus
Dołączył: 07 Cze 2005
Posty: 74
Skąd: Wałbrzych
  Wysłany: 2005-11-14, 09:54   Kabelek od Siemensa S55

Witam! Mam oryginalny kabel od Siemensa S 55 pod port COM. Jeśli chodzi o Siemensy jestem całkowicie zielony:) Wiem że kablem od c35i możnabyło wgrywac softy, tak samo stacją dokującą od SL45i. czy tym kabelkiem mogę wgrać też soft, sciągnąć simlocka z S55?
^
 
     
AdSense


Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-11-14, 10:15   

Musisz sobie przerobić kabel na serwisowy (trzeba zamienic piny po prostu) lub kup sobie za 10 zł kabel i bedizesz miałz głowy i bedizesz mógł wgrywać softy i sciagć simloski i wiele wiele innych rzecz:D
^
 
  Skype
     
jezior86 
Nowicjusz



Telefon: CiagleInny
Operator: Plus
Dołączył: 07 Cze 2005
Posty: 74
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2005-11-14, 10:53   

Które piny pozamieniać? Masz może jakąs solucję?
^
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-11-14, 11:08   

Tutaj masz jak to zrobić http://s55.fks.pl/readarticle.php?article_id=7
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nowy soft do Siemensa AX72 Robox BenQ-Siemens 2 2007-04-04, 21:29
Brak nowych postów Program Mobile Phone Manager do Sieme... Tukeip BenQ-Siemens 15 2007-05-12, 10:40
Brak nowych postów Jaki kabelek pod box-a do 6610i lukaczmarek DCT-4 2 2007-09-22, 20:33
Brak nowych postów Kabelek do softow :] Varq Kosz 1 2008-02-09, 00:24
Brak nowych postów Jak ściągnąć simlocka do siemensa c65?? kamilo1992 Simlock 5 2008-09-24, 13:56