PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Kod aparatu S35i


Kod aparatu S35i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Kod aparatu S35i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pecet_1 
Nowicjusz


Telefon: 888886569
Operator: Plus
Dołączył: 12 Lut 2005
Posty: 11
Skąd: WAwa
Wysłany: 2005-02-12, 22:55   Kod aparatu S35i

Witam.ktos ustawil mi kod aparatu w moim telefonie.Jakim programem moge te blokade zdjac.Siemens s35i.


Na przyszlosc ... zadbaj o to aby temat postu odzwierciedlal tresc... i byl bardziej konkretny
Pozdrawiam :mrgreen: jeden z moderatorów...
A jaki kablem moge to zrobic Com czy RS-232?
Ostatnio zmieniony przez pecet_1 2005-02-15, 13:44, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
AdSense


boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-02-12, 22:57   

FREIA powinno dać rade. http://www.siemensiak.pl/...articles&aid=11 I radze ci usuń jednego posta z modyfikacji HW i SW Siemensa.
^
 
  Skype
 
pecet_1 
Nowicjusz


Telefon: 888886569
Operator: Plus
Dołączył: 12 Lut 2005
Posty: 11
Skąd: WAwa
Wysłany: 2005-02-13, 10:21   

ajak opcje mam wybrac zeby usunac kod aparatu?.
^
 
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-02-13, 11:09   

pecet_1, przecież masz na tej stronce krok po kroku co i jak zrobić więc nie wiem czego nie rozumiesz. :roll:
^
 
  Skype
 
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-13, 15:15   

Sciagnij sobie Ksim Tool 5.1 , najlepszy moim zdaniem kombajn do siemensow i przynajmniej wyglada jak program seriwsowy hehe i ma jasne przejrzyste opcje... sciagniesz nim kod aparatu bez zadnych problemow.. Poprostu wybierasz model telefonu i dajesz unlock i tyle :)
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
 
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-13, 15:24   

narvany, a ja polecam freia 18 :wink:
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
 
pecet_1 
Nowicjusz


Telefon: 888886569
Operator: Plus
Dołączył: 12 Lut 2005
Posty: 11
Skąd: WAwa
Wysłany: 2005-02-15, 18:17   

Witam.Jakim kable moge to zrobic.Com czy RS-232?.
^
 
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-02-15, 19:57   

Zrobisz to najzwyklejszym kabelkiem do Siemensów.
^
 
  Skype
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: