PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > kod aparatu w cx65


kod aparatu w cx65

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » kod aparatu w cx65
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wojciech19
Nowicjusz


Telefon: 3210
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Kwi 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-04-20, 14:35   kod aparatu w cx65

zapomnialem kodu odblokowujacego aparat. czy jesli mam kabel pod usb to da sie za jego pomoca i zczytac ten kod na kompa. jesli jest to mozliwe prosilbym o nazwe programu potrzebnego do tego i szybka instrukcje jak to zrobic.
^
 
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-04-30, 22:16   

wojciech19, tylko kabel serwisowy. Odczytasz np. programem papua util
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
wojtek13skw 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 25
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 37
Skąd: za rogu :)
Wysłany: 2006-05-06, 16:37   

lwojciech19, lub sciągasz simlocka i nie ma kodu :)
_________________
Do pracy Rrrodacy!
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-06, 21:32   

wojciech19, w SST opcja Unlock a w Papua utils opcja 5003 lub 5008 nie pamietam dokaldnie jaka koncowka :] Ale jest tam przycisk albo 5003 albo 5008.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
wojtek13skw 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 25
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 37
Skąd: za rogu :)
Wysłany: 2006-05-06, 21:36   

sciagniecie simlocka http://siemensiak.pl/arty...ii,70,i,75.html
tylko ze ty to musisz zrobić z tp bo chyba nie wchodzisz to głównego menu :) jak coś masz zabawe z tp :]
http://forum.siemensinfo....ils-vt19305.htm
_________________
Do pracy Rrrodacy!
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-06, 21:42   

wojciech19, jezlei nie chcesz sie bawic z TP to zaniz wersje softu swupem. np do v16.

znajdziesz go np na siemensmania.cz
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: