PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Kod aparatu w s11


Kod aparatu w s11

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Kod aparatu w s11
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
  Wysłany: 2005-03-24, 14:45   Kod aparatu w s11

Jak go zdjać, moza jakims kodem czy trzeba pod komp??
^
 
 
     
AdSense


pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-03-24, 22:54   

ale jak kod apatratu chodzi Ci o simlocka ?
_________________
I'm back...
^
 
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-03-25, 09:01   

pisze kod aparatu to kod aparatu, zdjąc się go nie da, można zresetować i/lub ustawić własny. Potrzebny kabel.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-03-25, 11:39   

raczej potrzebny kabel i pisz dokładniej o co chodzi :]
_________________
I'm back...
^
 
 
     
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-03-25, 12:08   

Sprobuj tym co w zalaczniku...

Jak nie pojdzie to zobacz czy przypadkiem w USP Unlockerze nie ma S11, S10 a S11 to prawie to samo jesli chodzi o eeprom.
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: