PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > martech, sst czy dreambox- co wybrac


martech, sst czy dreambox- co wybrac

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » martech, sst czy dreambox- co wybrac
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
dariusz_21 
Nowicjusz


Telefon: k700i
Operator: Plus
Dołączył: 03 Paź 2005
Posty: 23
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-02-21, 11:20   martech, sst czy dreambox- co wybrac

Jak w temacie. Ma to ktos i moze powiedzieć który najlepszy i czy sie różnią ??
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-21, 12:14   

Moim zdaniem martech bo sprawdzony. Sst odpada na starcie - ale tanszy. Dreambox - nie widziałem go jeszcze w akcji.
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-02-21, 22:26   

xury, a czemu sst odpada na starcie ??
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-02-21, 22:38   

SSt obsluguje tez duzo telefonow (jedyny program ktory potrafi postawic C60 z nowym procesorem - INTELa)
jedynym problemem jest jedynie TP (test point).

Martech to profesjonalne narzędzie do Siemensow, nie trzeba ciac TP tylko przystawic odpowidenie kable

dreambox niewiem
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
Wysłany: 2006-02-22, 20:18   

ja korzystam z martecha i naprawde dziala cuda moj kumpel mial dreamboxa ale zmienil bo zawodzil
^
 
     
KubiGsm 
Nowicjusz


Telefon: 505243350
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 29 Maj 2005
Posty: 27
Skąd: www.serwisgsm.fora.pl
Wysłany: 2006-03-25, 22:22   

Tylko i wyłącznie martech ponieważ reszta kopjuje od nich pomysły, ma bardzo czeste aktualizacje, oraz jezeli jest problem szybko odpowiadaja i ładwo sie dogadac poniewaz to polacy.
A co do ceny mozna kupic wersje LITE bez TP adaptera v3.0, ktora kosztuje mniej wiecej tyle co sst i dreambox.

logos2000 Fleshe INTELA w c60 takze obsługuje bez problemu
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Martech - program xir BenQ-Siemens 1 2006-08-22, 20:48
Brak nowych postów Co wybrac TORNADO or TORNADNO N-BOX ?... m_arti21 Co wybrać? 14 2006-09-22, 18:52
Brak nowych postów Jaka nokie wybrac? AwoniX PasjaPUB 14 2007-03-02, 18:44
Brak nowych postów Jaki telefon wybrac z obsluga Javy ? tmp7 PasjaPUB 1 2007-04-22, 14:34
Brak nowych postów Jaki telefon wybrac? RobertSS Co wybrać? 28 2008-03-20, 23:37