PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > mc60 martwy po fleshu


mc60 martwy po fleshu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » mc60 martwy po fleshu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2005-12-24, 12:05   mc60 martwy po fleshu

witam.koles przyniosl mi mc60.najpierw przestal w nim dzialac aparat pozniej sie wieszal w iec chcieli wgrac flesha ale gdzies przy 90% padl i koniec.telefon sie nie wlacza.jak go postawic na nogi.nie robilem siemensow a prodigi mam od niedawna wiec czy nim to zrobie
kabelek zrobilem wedlug schematu.ten new phone
^
 
 
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-12-25, 00:22   

pajos, spróbuj wgrać mu FUBU, bootcore i eeproma i kombinuj :p, jak nic nie pomoże to martech postawi :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2005-12-25, 14:14   

albo mi nie dziala czerwona sluchawka albo kabelek zle zrobilem bo w prodigi wywala mi cos takiego
TTY_OpenCOMPort : opening Prodigy
COMM_IsBootRunning : bootcode does not seem to be running
COMM_LoadBoots : Waiting to power on the phone ...
COMM_LoadBoots : phone is not powered on

wie ktos w czym tkwi problem?

[ Dodano: 2006-01-08, 12:49 ]
kupilem orginalny kabelek.freia niby go fleszuje ale inne programy jak vklay itd nie maja polaczenia.juz go grzalem kapalem itd i nic.ciagle to samo

[ Dodano: 2006-01-11, 11:36 ]
kupilem na allegro orginalny kabelek pod prodigi i problem jest taki ze nie moge nic robic innymi programami niz freia.po prostu sie nie laczy.probowalem na sprawnym c60 i kicha

[ Dodano: 2006-01-13, 00:53 ]
wiem juz ze tym kabelkiem nic nie zrobie i mam takiego pod coma. dziala ale w sst przy wgrywaniu wywala gdzies po 40% error flash cos tam
^
 
 
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 27
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-04-05, 21:26   

MIałem podobny problem z telefonem ale była to wina softu.(był wadliwy).Spróbuj wgrac stabilny soft i wtedy zobaczymy być może pomożę.Ztego co napisałeś co Ci wyskakuje wynika że telefon się nie uruchamia w takim razie jest problem z przefleshowaniem.
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-04-06, 18:12   

kamien1111, a wiesz co jest zepsute ?? telefon jest zepsuty - tak mniejwiecej to brzmialo ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-04-06, 18:27   

pajos, V-klay nie ruzy na kablu od progidy!!
musisz przeciac TP i musi isc!! TYLE
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-04-07, 23:26   

no udalo sie.telefon smiga az milo
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów martwy spv m3000 gsone Inni Producenci 1 2007-08-14, 08:31
Brak nowych postów MC60 MC60 PasjaPUB 2 2007-08-21, 20:11
Brak nowych postów MC60 po cięciu TP wisnia92pl BenQ-Siemens 2 2008-02-04, 23:12
Brak nowych postów Siemens MC60 nie działa Menu,2,5,8,0,#,* qwer BenQ-Siemens 2 2008-04-11, 19:54
Brak nowych postów MC60 - nie włącza się Pointrox BenQ-Siemens 0 2009-01-19, 15:03