PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > MC60 po cięciu TP


MC60 po cięciu TP

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » MC60 po cięciu TP
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wisnia92pl
Nowicjusz


Telefon: SiemensC60
Operator: Era
Dołączył: 04 Lut 2008
Posty: 2
  Wysłany: 2008-02-04, 23:12   MC60 po cięciu TP

Witam wszystkich jestem posiadaczem telefonu Siemens MC60 w którym było cięte TP.

Kod:
W jokerze pokazuje mi tak:
Start...
Loading BootsModel(MC60)...
Sending StartBoot Ok.
Mainboot does not answer.

lub przy 'bootkey' ustawionym tak:
Start...
BootKey: 6E75747A6F6973746865626573740000
Sending PapameterBoot: No Bcore (TP open)!


Niech mi ktoś napisze jak to naprawić!!
W SST jak kliknę Read Info to idzie to połowy i się przycina. Próbowałem wgrać Full Flash bez skutku. :(
^
 
     
AdSense


kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-02-04, 23:39   

moze tp zle przeciety, za mocno?
^
 
     
wisnia92pl
Nowicjusz


Telefon: SiemensC60
Operator: Era
Dołączył: 04 Lut 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-02-04, 23:39   

pociąłem trochę i takie coś:
Start...
Loading BootsModel(MC60)...
Error: Load StartBoot answer code 0xFD!

a potem znowu:
Start...
Loading BootsModel(MC60)...
Sending StartBoot Ok.
MainBoot does not answer!

a jak klikne service mode to dojcie do 3/4 i
Start...
Loading ServiceBoot...
Sending ServiceBoot Ok.
No Ping Mobile!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów siemens mc60 yankees BenQ-Siemens 7 2007-05-16, 20:42
Brak nowych postów Jak skonfigurować WAP i MMS w mc60 Uczeń BenQ-Siemens 1 2007-07-24, 17:11
Brak nowych postów MC60 MC60 PasjaPUB 2 2007-08-21, 20:11
Brak nowych postów Siemens MC60 nie działa Menu,2,5,8,0,#,* qwer BenQ-Siemens 2 2008-04-11, 19:54
Brak nowych postów MC60 - nie włącza się Pointrox BenQ-Siemens 0 2009-01-19, 15:03