PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > mc60 po nacisnieciu 7 lub 5 lub 1 robi buuu


mc60 po nacisnieciu 7 lub 5 lub 1 robi buuu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » mc60 po nacisnieciu 7 lub 5 lub 1 robi buuu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-04-24, 20:13   mc60 po nacisnieciu 7 lub 5 lub 1 robi buuu

witam.mam dosc ciekawy przypadek z mc60. telefon normalnie pracuje ale jak sie wisnie np 062 i 7 to po wcisnieciu 7 czasami robi buuu i sie wylacza a czasmi jest ok.czasami wystarczy wcisnac sama 7 i sie wylacza a czasami dziala bez problemu.podobnie robi sie po wcisnieciu 1,4, pozniej po wylaczeniu przez jakis czas tak nadal sie dzieje ale pozniej znow potrafi dzialac bez problemowo.
^
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-04-25, 07:40   

czy kombinowales cos z softem? Bo dzieje sie tak jak jedne funkcje nachodza na drugie (tzn entryointy sie nie zgadzaja). Skoro telefon dziala normalnie to moze sprobuj go przeflashowac na najnowszy soft (zwyklym kablem go zrobisz, tylko musisz najpierw przerobic go na serwisowy)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-04-25, 20:30   

robie go pod prodigi albo zwyklym przerobionym.sprubuje mu wgrac nowy soft i dam znac
^
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-04-25, 21:40   

raczej nie soft... coś z płytą jak naciszkasz na przyciski to pod spoem są jakieś ułady z kulkami możliwe żecoś w tym momencie zwiera i buuuczy :)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-04-26, 16:02   

chyba pirat masz racje bo zmienilem soft i nic to nie dalo.sprobuje go wygrzac i zobacze co sie bedzie dzialo

[ Dodano: 2006-04-28, 17:22 ]
wygrzalem i wykapalem ja.teraz dziala bez problemow.nawet aparat zaczol dzialac.dzieki wielkie wszystkim.temat mozna zamknac
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 8210 wiesza sie przy nacisnieciu 3 6 9 adrek14 DCT-3 1 2008-05-24, 14:08
Brak nowych postów Czy phoenix 2008 robi w bb5 downgrade? EMEK SW 1 2008-09-14, 08:24
Brak nowych postów MC60 - nie włącza się Pointrox BenQ-Siemens 0 2009-01-19, 15:03
Brak nowych postów Jaka komórka robi najlepsze zdjęcia wlodarek HW 18 2009-03-01, 11:33
Brak nowych postów [e50] Telefon wyłacza się po nacisnie... novik BB5 3 2009-09-07, 21:47