PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nie moge nic wgrać na karte pamięci w Siemens Sl45i


Nie moge nic wgrać na karte pamięci w Siemens Sl45i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Nie moge nic wgrać na karte pamięci w Siemens Sl45i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-10, 20:13   

to wez ja bo starej raczej nie dasz rady naprawic :/
^
 
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-01-10, 23:14   

ja mam mmc+ 128 Kingston'a i smiga az milo. Musisz ksiazke adresowa skopiowac + standardowe foldery lub ewentualnie takie, ktorych wymaga soft. A powracajac do karty standardowej, masz mozliwosc sprawdzenia na innym aparacie? I moze styki w karcie padly (sa tak zarysowane ze moze nie byc dobrej komunikacji)?
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
krzysiuolsz 
Nowicjusz


Telefon: Moto V500
Operator: Era
Dołączył: 09 Wrz 2005
Posty: 13
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-01-11, 14:52   

mam teraz mały problem:( koles który mi oferował tą karte ją sprzedał. ma ktos moze z was sprawną karte nawet 32mb??
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-11, 15:53   

A konto na allegro masz zablokowane? Bo w tym serwisie aukcyjnym znajdziesz kart pamieci od groma
^
 
 
     
krzysiuolsz 
Nowicjusz


Telefon: Moto V500
Operator: Era
Dołączył: 09 Wrz 2005
Posty: 13
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-01-11, 16:26   

nie mam zablokowanego. ale moze z was mo ktos chociaz tanią 32mb?
^
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-01-11, 16:45   

szczeze mowiac nie oplaca sie brac karty 32 bo praktycznie za ta sama cene mozesz kupic 64 MB, a wiadomo ze wiecej pamieci sie przyda. Strona warta odwiedzenia: www.slka.vdns.pl - tam to chyba wszystko znajdziesz czego bedziesz szukal do slki, ale w razie czego pytaj :)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-11, 16:57   

eee, jestes pewien ze to ta strona? Bo mnie wrzuca na forum o CS :/ (counter strike)
^
 
 
     
krzysiuolsz 
Nowicjusz


Telefon: Moto V500
Operator: Era
Dołączył: 09 Wrz 2005
Posty: 13
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-01-11, 17:03   

mnie tez wrzuca na forum o cs
^
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-01-12, 10:51   

to byla najlepsza strona o slce, ale chyba jednak byla :( to moze na www.eselka.tu.org.pl , tez dobra strona, ale nie to co legendarna wsrod posiadaczy eselek slka.vdns.pl
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: