PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nie mogę wgrać softu v19 do M(T)50


Nie mogę wgrać softu v19 do M(T)50

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Nie mogę wgrać softu v19 do M(T)50
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
dziobas
Nowicjusz


Telefon: Siemens
Operator: Plus
Dołączył: 22 Gru 2005
Posty: 8
Wysłany: 2005-12-23, 22:35   Nie mogę wgrać softu v19 do M(T)50

Witam.
Nabyłem MT50 z softem v09. Zmieniłem go na v17, ten z kolei na v18. Nie mogę jednak wgrać WinSwupem v19. Miał ktoś ten problem, albo wgrał v19?
^
 
 
AdSense


mm-gsm 
Nowicjusz



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Dołączył: 30 Paź 2005
Posty: 32
Skąd: Kartuzy
Wysłany: 2005-12-24, 00:40   Re:

Zrob mu downgrade fullem na v14, potem swupem w gore :)
Plik masz TUTAJ
_________________
PHU MM-GSM Service
ul. Gdanska 9 Kartuzy
83-300 woj.pomorskie
-> tel 506 66 00 77 <-
--------------------------
CENTRUM SERWISOWE
^
 
 
 
dziobas
Nowicjusz


Telefon: Siemens
Operator: Plus
Dołączył: 22 Gru 2005
Posty: 8
Wysłany: 2005-12-24, 22:03   Re:

Nie wiem, czy dobrze zrozumieliśmy. Miałem wgrac v14, a później 19? Robiłem tak z v9, v17 i v18 więc nie sądze, że z v14 da radę. No nic, plik ściągnąłem, wgrałem, ale niestety Wrong software. Wgrałem eeprom, ale dalej to samo. A czy Ci udało się wgrać v19 do mt50? Próbuje wgać WinSwupem m50_190510w.exe. Może ktoś poda linka do fls, albo bina najlepiej PL?
^
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 17:46
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39