PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nie możliwe wgranie swupa do C60, pomocy


Nie możliwe wgranie swupa do C60, pomocy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Nie możliwe wgranie swupa do C60, pomocy
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-07-09, 16:04   Nie możliwe wgranie swupa do C60, pomocy

Mialem C60 z nieb. lcd +beep. Postawilem go za porada pirata za pomoca SST, bo inne programy za nic nie chcialy wgrac flasha do konca. Udalo sie SST i koma chodzi tyle ze jest ruski jezyk no i kontrast musze dobrze ustawic bo jest za b. jasny.
Dalej poradzil mi pirat zeby wgrac swupa 'C60_250300' ale nie moge tego zrobic
bo mam jakies errory typu: Could not Ping Mobile, a jak juz cos poszlo to dalej pojawial sie inny blad: Error on waiting for Ack EOT.

Robie to za pomoca nboxa, tyle ze mam emulator portu COM i widzi go jako zwykly kabelek. probowalem juz tez na roznych portach i przy roznej predkosci i nic......
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
AdSense


wacho_czk 
Starszy Użytkownik
Klub Espero



Telefon: Sl45i/M65
Operator: Era
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 131
Skąd: WielkaPolska-Czarnków
Wysłany: 2006-07-09, 16:30   

Spróbuj na włączonym fonie i nie odznaczaj SKIPÓW
_________________
http://images3.fotosik.pl/220/7c884fe31dff8d71.gif
^
 
 
     
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-07-09, 16:56   

caly czas robie na wlaczonym tel, probowalem tez zaznaczac skipy i tez nic
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-07-12, 02:29   

-=TOMA=-, przelacz telefonw service mode wylacz program i wtedy odpal swupa bez skipow. Powinno isc. Pozatym mozesz skorzystac z oryginalnej aktualki updatowej ze strony my-siemens.com i wtedy bez problemu wgrasz PL :)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-07-12, 05:52   

Hmm szkoda ze tak pozno piszesz o tym MasterJapko, bo juz temat nieaktualny - wgralem wkoncu PL backup fullflasha i poszlo.
Ale przy najblizeszej okazji kiedts tam sie to spr czy dziala, tak czy tak dzieki za zainteresowanie :P
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: