PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nie wiem jak sie podlaczyc przez kabel z siemens a 65


nie wiem jak sie podlaczyc przez kabel z siemens a 65

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » nie wiem jak sie podlaczyc przez kabel z siemens a 65
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
magda
Nowicjusz


Telefon: siemens a6
Operator: Era
Dołączył: 29 Paź 2005
Posty: 1
Wysłany: 2005-10-29, 10:01   nie wiem jak sie podlaczyc przez kabel z siemens a 65

kupilam ten model w komisie. Gosc powiedzial ze mozna sie podpiac przez kabel do kompa i pobierac za darmo dzwonki itp. Kupilam kabel USB ale teraz okazalo sie w opisie technicznym [na jakiejs stronie] ze brak jest mozliwosci podpiecia / polaczenia przez USB !!! Znaczy ze gosc mnie wykiwal czy mozil o czyms zupelnie innym.
Do kabelka zostalo dodane oprogramowanie ktore zainstalowalam, sciagnelam jescze dwa pliki z netu [zeby dzialalo bo tak gosc powiedzial] Zrobilam to wszystko ale kiszka, brak polaczenia z telefonem - tak pisze.
Moje pytanie brzmi: czy da sie jakos pobierac na ten model dzwonki , tapety itp i jak wlasnie to zrobic
Dziekuje za odpowiedzi.
Edited by: boss_53.
Następnym razem bardziej precyzuj temat.
^
 
     
AdSense


tino2003
Nowicjusz



Telefon: C 25
Operator: Plus
Dołączył: 02 Lis 2005
Posty: 50
Wysłany: 2005-11-07, 13:15   

Oczywiście że można przesyłać dzonki itp. a u Ciebie problem leży po stronie instalacji i konfiguracji kompa może inny program spróbuj http://www.gsm2pc.pl/ W programie trzeba ustawić odpowiedni port na jakim się zainstalował kabel. Powiem że jest to dosyć skomplikowane ale na 100% można to zainstalować i będzie działać.
pozdr
^
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2005-11-07, 21:11   

a może normalnym programem ze strony siemensa pójdzie - siemens data suit dla x65 - jak widze masz winde 98 co troche komplikuje zabawę - 98 ma problemy z usb ale przy dobrych sterownkach powinno dziłać
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Sprzedam: Cyclone Key, Kabel MEP0 BB,... Multi-COM Bazar 0 2013-04-11, 09:32
Brak nowych postów Kabel COM LubiaK DCT-3 4 2013-08-25, 00:32
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20