PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Opużnione Menu po otworzeniu klapki??


Opużnione Menu po otworzeniu klapki??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Opużnione Menu po otworzeniu klapki??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zenoneczek
Nowicjusz


Telefon: Benq -EF81
Operator: Orange
Dołączył: 20 Maj 2007
Posty: 4
Wysłany: 2007-05-20, 17:07   Opużnione Menu po otworzeniu klapki??

Witam mam taki problem :( od dziś ( a mam ten telefon od czwartku ) mam taki problem niewiem co się stało . Po otorzeniu klapki ekran się włącza po dopiero około 2 sek. Czy to normalne ? jak można to naprawic ??
^
 
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-05-20, 18:31   

jaki telefon? Pewnie taśma zaczyna się psuć i trzeba ją wymienić.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
zenoneczek
Nowicjusz


Telefon: Benq -EF81
Operator: Orange
Dołączył: 20 Maj 2007
Posty: 4
Wysłany: 2007-05-20, 19:30   

Benq-Siemens EF81 ! ale myslisz ze to od tego ? to nowy telefon prosto z zakupu w pokrowcu zadbany
^
 
     
Tukeip 
Nowicjusz



Telefon: B-S EF81
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 47
Wysłany: 2007-06-01, 09:21   

Moze zmieniles motyw w telefonie, czasem motywy zwalniaja uruchomienie telea przez klapke. Albo sprobuj wylaczyc dzwiek przy otwieraniu.
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-06-03, 11:32   

Siemens ma seryjnego muła i nic z tym nie zrobisz. Zamulenie powinno być podawane jako parametr w specyfikacjii technicznej.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Tukeip 
Nowicjusz



Telefon: B-S EF81
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 47
Wysłany: 2007-06-04, 08:45   

@EMEK- co ty piszesz? Twoj opis bardziej pasuje do symbiana niz do siemensa. Na nowym sofcie v58 moja EFka dziala duzo szybciej niz moja (zreszta tez na nowym sofcie) N70 . A z ta klapka to tak nie powinno byc, wiec na pewno nie jest to specyfikacja tele.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Polskie menu dla telefonu Nokia 1661 Dawid1346 DCT-4 3 2010-01-10, 14:53
Brak nowych postów 6600 pl menu mati19924 DCT-4 7 2010-01-14, 07:49
Brak nowych postów Samsung C3010 zmiana trybu menu krztof Samsung 0 2010-02-25, 20:13
Brak nowych postów Nokia 7610 wgrywanie polskiego menu dreadlook DCT-4 1 2011-09-16, 20:57
Brak nowych postów Menu Samsung Avila Rwd Samsung 1 2011-11-18, 18:19