PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > padl siemens s55 podczas wgrywania programu


padl siemens s55 podczas wgrywania programu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » padl siemens s55 podczas wgrywania programu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zask 
Użytkownik


Telefon: se k750i
Operator: Plus
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 90
Skąd: BYTOM
  Wysłany: 2005-09-14, 19:20   padl siemens s55 podczas wgrywania programu

umarl siemens s55, qmpel w grywal do niego ten program przez kabel USB, przy okolo 40% anulowal w grywanie i od tego momentu nie uruchamia sie fon

jak to naprawic? jaki kabel jaki program itp...

---ENGL---

i have got dead s55, my friend write to it this program by usb cable, on about 40% he canceled and from that moment i can't turn on my phone

does anybody know how to fix it ? what program should i use and which program...
_________________
jak złoto
^
 
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-09-15, 13:57   

jak wczoraj robilem s55 to przecielem sciezke (TEST POINT), ale wystarczy urwac(odlutowac)rezystorek ktory jest dokladnie nad sciezka, bo po wnikliwej obserwacji doszedlem do tego ze to wlasnie do niego szla ta sciezka a skoro polaczenie z nia zostaje zerwane to ten rezystor jest zbedny(mniej bawienia itp). Dzis telefon chodzi normalnie, zadnych objaw ubocznych itp. Ale poki co kombinuj ile mozna kablem serwisowym(polecam go) i freia 1.8. Pisz jaki jest postep w pracach

[ Dodano: 2005-09-15, 13:58 ]
aha i wgraj na poczatek v16(chyba najstabilniejsza wersja, bo z v20 ponoc sa problemy przy wgrywaniu softa)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-09-15, 19:54   

Nie trzeba ciac TP.Po prostu wgraj jeszcze raz ten soft i bedzie oki.Jak nie to wgraj Win swupa ale do tego bedziesz potrzebował kabla serwisowego.Jak nie bedziesz sobie dawał rady to napsiz mi na gg 5001234 :P
^
 
  Skype
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-09-15, 20:12   

Bujki napisał/a:
Win swupa ale do tego bedziesz potrzebował kabla serwisowego

przeciez winswup jest od siemensa ! chodzi z orginalnym kablem...
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-09-15, 20:16   

Cytat:
Bujki napisał/a:
Win swupa ale do tego bedziesz potrzebował kabla serwisowego

przeciez winswup jest od siemensa ! chodzi z orginalnym kablem...

Słyszameł własnie że jak sie wgrywa to nie trzeba miec serwisówki ale jak masz zwykły to musisz zaznacyć 2 skip.Ja zawsze miałem serwisówke wiec nie wiem jak jest z orginalnym.Wime napewno zę to musi być coma nie USB .
^
 
  Skype
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2005-09-15, 22:42   

jakby ci nie wstal po swupie to daj znac - mam gdzies programik co stawia jak martech, sst ani swup nie daja rady ;d
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
zask 
Użytkownik


Telefon: se k750i
Operator: Plus
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 90
Skąd: BYTOM
Wysłany: 2005-09-16, 12:14   

fona bede mial po weekendzie to sie odezwe czy powstal, dzieki za redy

[ Dodano: 2005-09-19, 13:59 ]
fon naprawiony, na poczatku nie chcial ruszyc dopiero po przecieciu test pointa odpalil

dzieki wszystkim za pomoc
_________________
jak złoto
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: