PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Paski na wyświetlaczu-st55


Paski na wyświetlaczu-st55

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Paski na wyświetlaczu-st55
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 27
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-01-26, 13:05   Paski na wyświetlaczu-st55

Witam!
Mam problem z siemensem St 55 , a mianowicie telefon działa ale na wyświetlaczu sa paski. w Czym może być problem?? Możę to wina taśmy od wyświetlacza?? Jeśli tak to gdzie mogę taką taśmę dostać i czy może taśma od jakiegos innego telefonu pasuję?? prosiłbym o pomoc . Dzięki
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-26, 14:08   

kamien1111, jeśli masz takie paski pionowe tym nic z tym nie zrobisz... Mi po upadku pojawił się cieniutki paseczek o grubości 1 pixela a następnego już 8 pixeli. Zostaje Ci wymiana LCD.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 27
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-01-27, 14:51   

seba123- te paski są poziome. Ja już miałem cos takiego kiedyś i też w siemensie i była to taśma uszkodzona. Dlatego podejrzewam że również tutaj zawiniła taśma. chciałbym wymienić taśmę ale nigdzie nie mogę jej dostać . Możę wiesz gdzie taką kupię ?? a może pasuje od inngeo telefonu??
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2007-01-27, 17:30   

kamien1111, pasuje od st60, ale tak ogolnie niegdzie jej nie kupisz, bo nikt takich rzeczy nie robi, bo to bez sensu :P Kup nowy wyswietlacz, albo lepiej kup na allegro uszkodzonego st55 i sobie wyciągniesz
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-27, 22:53   

kamien1111, musisz kupić nowy LCD. W tym wyświetlaczu nie da się zmienić taśmy :|
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: