PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > patche s35


patche s35

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » patche s35
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-01-11, 16:41   patche s35

czy ktoś posiada jakiekolwiek patche do tego modelu??
Jeżeli bedzie mozliwosc to prosze o załączanie owych patchy w tym temacie
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
AdSense


Grzyb26 
Użytkownik


Telefon: k800
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lis 2004
Posty: 83
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-01-12, 11:15   

a odwiedziles http://www.x35zone.prv.pl/ ??
_________________
UFS + HWK, UBL, MX-KEY, SAGEMDD CLON, CRUISER, JAF, UB, GENIE CLIP, SMART CLIP, AF, SETOOL3, DREAMBOX, FURIOUS, MULTI-BOX, BB5BOX, NS-PRO, Z3X, EASYUNLOCKER
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-01-12, 13:43   

tam jest tyle tych patchy ze normalnie nie wiem ktory wybrac-a tak serio to jest tam koło 10 i w dodatku praktycznie nieprzydatne,mi chodzi o jakies graficzne i muzyczne-by odmienic swoje telefony
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
Spojler 
Nowicjusz


Telefon: S35i
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 16 Sty 2005
Posty: 1
Skąd: Morąg
Wysłany: 2005-01-16, 15:25   

No właśnie, to jest problem: do S35i nie ma za wiele patchy. Mi tez by sie jakieś przydały :mrgreen: ale mam tylko te z http://www.x35zone.prv.pl/ . Jak ktoś znajdzie coś nowego, niech da znać.
Z góry dzięki
Pozdro 4 all
^
 
     
heniulek 
Nowicjusz



Telefon: roznie
Dołączył: 30 Sty 2005
Posty: 7
Skąd: Sulmierzyce
Wysłany: 2005-01-30, 23:34   

Witam co do patchy to nie wiem alejesli chcecie sobie podmienic grafiek w siemensie to musicie zczytac full flash z fona sicganac SPC 2-Siemens Picture Change 2 >program w ktorym sa wyciagane wszystkie graficzki ze spokojem je podmieniamy a program sam robi patch kttory pozniej wgrywamy do fona !! do dzownkow prgoram ffmod1.02 podmieniamy dzownki na jakie chcemy ale tempo pozostaje takie jak oryginalnych !!:/ musimy wgrac do telefonu spowrotem caly flash(jak cos pojdzie nie tak nie miec pretensji do mnie ) programow uzywacie na wlasna odpowiedzialnosc i zeby nie bylo .. ja robilem do mt50 i dziala !! patchy nigdzie nie widzialem programy w zalaczniku !! opis ich mozna znalezc na googlach jest na bank bo sam kiedys znalazlem !!
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: