PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > polak do S65 i S62 - czym i jak?


polak do S65 i S62 - czym i jak?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » polak do S65 i S62 - czym i jak?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-05-19, 10:54   polak do S65 i S62 - czym i jak?

jak w temacie
prosze o solucje i nazwy (linki :p ) potrzebnych programow tak zeby nie uwalic fona
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-05-19, 14:03   

S65 - http://allsiemens.com/flash/S65.htm i wszystko jasne :p Polak powinien być w teym flashu gdzie 2 środkowe licznby to 03 lub 91, o ile sie nie myle
S62 - pierwsze słysze o takim telefonie ........... chyba takiego niema :p
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-20, 00:39   

Domi, my-siemens.com wgraj aktualke i masz PL :)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-05-20, 15:53   

powiedzcie mi jeszcze jaki kabel

[ Dodano: 2006-05-20, 18:31 ]
a no i napisalibyscie cos wiecej... :p bo nowych siemensow nie robilem i jestem tylko na etapie FREIA
gdzies czytalem zeby to VKlayem robic
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-23, 23:52   

Domi, http://www.benqmobile.com...ml#anchor100954


Tylko dowiedz sie ktory wariant jest z polskim jezykiem :] Kabel zwykly do danych nawet. progrmau nie potrzeba.

[ Dodano: 2006-05-24, 00:55 ]
Domi, zadnym vklayem :]
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: