PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Polski język do ST60


Polski język do ST60

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Polski język do ST60
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
GosiaS15 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6610
Operator: Orange
Wiek: 43
Dołączyła: 01 Mar 2006
Posty: 2
Wysłany: 2006-03-01, 16:03   Polski język do ST60

Mam Siemensa ST60 kupionego w niemczech i chciałabym wgrać polskie menu tylko nie mam zielonego pojęcia gdzie tego szukać i jak to zrobić. Jężeli ktoś mugłby mi pomóc to bardzo proszę. Pozdrawiam
^
 
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-03-01, 21:08   

GosiaS15, polaka masz w TYM temacie , a powinnaś wgrać zwykłym kabelkiem COM
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
GosiaS15 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6610
Operator: Orange
Wiek: 43
Dołączyła: 01 Mar 2006
Posty: 2
  Wysłany: 2006-03-03, 10:44   

Bardzo dziękuje
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Język Polski e251 Joger Samsung 4 2009-08-18, 08:51
Brak nowych postów N900 zmiana jezyka na polski Bobic BB5 6 2010-01-03, 19:22
Brak nowych postów Karta prepaid z Niemiec do Polski izabela1200 Oferta prepaid i mix 2 2010-09-07, 09:29
Brak nowych postów c3-01 polski język crypto BB5 0 2011-05-20, 11:40
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20