PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Poszukuje softu do Sl45i McLaren edition


Poszukuje softu do Sl45i McLaren edition

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Poszukuje softu do Sl45i McLaren edition
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-03-30, 16:33   Poszukuje softu do Sl45i McLaren edition

Jak w temacie. Jest to raczej bardzo potrzebny soft (do testow oczywiscie :) ). Jezeli ktos by mial to bylbym bardzo wdzieczny jezeli by go wrzucil, lub chociaz dal namiar skad mozna go sciagnac. Pozdrawiam
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-04-30, 21:36   

Mendi, do Sl45i soft mclarena..?:| Nie bardzo slyszalem.. do SX1 oczywiscie.. ale do SL45i nie bardzo.. no ale oczywiscie moge sie mylic...
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-05-04, 15:46   

Wedlug niepewnych zrodel ten soft jest z obsluga GPRS (a jak wiadomo slka ma modul gprs na plycie glownej), wiec chlopaki by ladnie przepisali do normalnego softu i bylyby slki z gprs (taka MALA rewolucja jezeli chodzi o tuning slki)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
wacho_czk 
Starszy Użytkownik
Klub Espero



Telefon: Sl45i/M65
Operator: Era
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 131
Skąd: WielkaPolska-Czarnków
Wysłany: 2006-05-04, 16:25   

Mendi, No to jak go już będziesz miał chętnie bym z niego skorzystał. Przydałoby się trochę ducha tchnąć w moją SLkę
_________________
http://images3.fotosik.pl/220/7c884fe31dff8d71.gif
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-05-04, 17:17   

Mendi, a kto jest autorem tego softu ?? Bo z GPRS to tylko i jednym słyszałem, którego autorem był RizaPN TUTAJ i był to primaaprilisowy żart :/ dużo softów masz TUTAJ
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-05, 00:07   

wg mnie cala obsluga GPRSu jest zbyt zawila zeby mozna bylo ja dodac zwyklym paczem...
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-05-06, 08:47   

skoro dodaja juz dosc rozbudowane menu (tu odsylam do swietnego spfta Goll@b), to nie bedziecie wiedzieli co mozna dodawac a co nie :D

wntl, a na tamtym forum jestem zarejestrowany juz troche czasu wiec jestem na bierzaco w temacie ;) I w tamtym topicku zreszta sam sie wypowiadalem ;)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów wgrywanie softu do noki 5220 maxo1620 BB5 1 2012-02-25, 20:05
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 15:55
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 17:46
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20