PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z aktualizacją firmware w SX1


Problem z aktualizacją firmware w SX1

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Problem z aktualizacją firmware w SX1
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
  Wysłany: 2005-05-30, 19:36   Problem z aktualizacją firmware w SX1

Własnie chciałem zaktualizować firmware w SX1 bo mam cały czas zablokowany ten kod zabezpieczający ale komp nie wykrywa mi fona . Mam kabelek forevera oczywiśie USB. W telefonie jest wersja 13 a chcę wgrać 14 PTC. Mam jakieś sterowniki do nieryginalnego kabla ściągnięte z neta ale nie wiem co mam z nimi zrobić. Jest tu ktoś kto próbował aktualizować firmware w SX1 nieoryginalnym kablem i mu się udało??
^
 
  Skype
     
AdSense


prymus19 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 6610
Wiek: 32
Dołączył: 18 Maj 2005
Posty: 22
Skąd: Knurów
Wysłany: 2005-06-02, 09:51   

Wjdz na strone www.axnet.pl tam chyba (o ile sie nie mysle i dobrze pamietam) jest w dziale flesh potem siemens a potem sx 1 cos co ci powinno rozwiazac problem.
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-06-02, 13:07   

Problem w tym że nic nie moge z tamtąd pobrać :(. Zobacze co jakiś czas będe sprawdzał.
^
 
  Skype
     
grzesiek1711 
Starszyzna
heh 3x P????Team :P



Telefon: 3310+6600
Operator: Plus
Pomógł: 14 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Sie 2004
Posty: 632
Skąd: prawie Koszalin
Wysłany: 2005-06-05, 19:02   

a co zrobić jak w połowie flashowania wysiądą korki w domu?? Tylko Martech pozostaje, czy może nawet on sobie nie poradzi??
_________________
Moja historia: Się męcz C25, Se dżem MC930, Nokia 3310,Nokia 3510i, Nokia 3650, Nokia 6600+Nokia 3310
a na pare dni były też 3210,3330, 5210, 3410, 6210, tak czy siak NOKIA RLZ :D
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-06-06, 15:28   

Dalej sobie nie daje rady z tym fonem. prymus19, a ta strona właśnie stała się płatna i nic nie zdążyłem ściągnąć. :( Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły??
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-06-06, 17:20   

boss_53,
http://www.my-siemens.com...grade/main.html
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-06-06, 17:51   

logos2000, o to chodzi że swupa mam tylko nie mofge połączyć telefonu z kompem przez nieoryginalny kabel. Nie wiem czy jeszcze jakieś stery trzeba czy co??
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52