PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z kabelkiem Sie ME75


Problem z kabelkiem Sie ME75

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Problem z kabelkiem Sie ME75
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Virtuoss
Nowicjusz


Telefon: Sie ME75
Operator: Orange
Dołączył: 09 Lip 2006
Posty: 2
Wysłany: 2006-07-09, 15:30   Problem z kabelkiem Sie ME75

Kupiłem nieoryginalny kabel sewisowy do Sie Me 75 (CX65/M65) na port COM. Problem w tym, że nic go nie wykrywa. Mam Win XP. Próbowałem już SiMoCo, sterownikami i wszystkim. Może ktoś podłaczał już ME75 i napisałby mi, co, jak i po kolei, bo naprawdę już nie wiem...
^
 
 
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-07-09, 18:18   

a co ty chcesz tym kablem robić?? - on nie nadaje sie do wymiany danych a jedynie do zabawy ze swupami i programami serwisowymi - do wgrywania czegokolwiek usb
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
Spaider 
Nowicjusz



Telefon: cx65
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 53
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-07-10, 17:36   

Zobacz czy Ci go wykryje PU.
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-07-12, 02:32   

Virtuoss, zaktualizuj oprogramowanie teleofnu. Jezeli masz nizsza wersje niz v25 w przypadku cx65 to MPM itd ci nie wykryje telefonu. Przetestowane w praktyce.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
EllA 
Nowicjusz



Telefon: kilka
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Dołączył: 26 Wrz 2005
Posty: 24
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-09-14, 14:32   

Miałem ten sam problem. Kable foofa wymagają przeróbki, tj rozlutowania pinów 5 i 6 we wtyczce. Potrzebna jest lutownica i nie trzęsąca się ręka... :D Innej rady nie ma. Te kable są źle oznaczone. A tak wogóle, to virtuoss pisał o me75, a od jego wyjścia na rynek nie było dostępnych aktualizacji oprogramowania
_________________
Masz Orange menu? Olej gwarancję i zmień softa!
^
 
 
     
Virtuoss
Nowicjusz


Telefon: Sie ME75
Operator: Orange
Dołączył: 09 Lip 2006
Posty: 2
Wysłany: 2006-09-14, 14:46   

Dzięki, ale mogłeś dać linka do jakiegoś obrazka schematu. Musiałem trochę poszperać, ale udało się w końcu. Mam nadzieję że zadziała
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52