PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > problem z patchowaniem cx65


problem z patchowaniem cx65

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » problem z patchowaniem cx65
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2006-12-04, 22:05   problem z patchowaniem cx65

http://www.siemensy.pl/mo...cid=70&lid=1659

Oto stronka z której pobrałem wszystkie patche do mojej wersji softu (v50) wgrałem je ładnie vklayem i nie wiem co zrobić dalej :( Np. wgrałem patcha z czcionką Gothic, a czcionka w telefonie jest nadal oryginalna. Może ktoś mi podpowiedzieć co nie co? :D
^
 
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-07, 00:27   

Comet, w kazdym patchu masz opis co zrobic, pewnie jakis plik do jakiegos kataogu trzeba wczesniej wrzucic. Inna sprawa ze ja np mialem takie cos ze patch ma gadanie po PL ktora godzina na glos nie dzialalo. Wgralem swupa nie dzialalo. wgralem fulla 31mb i dzialalo o_O.. wgraj mzoesz full i pobaw sie wtedy. w kazdym razie zapraszam na http://t-k.pl do dzialu "Zrob to sam" do moich artykulow na temat tuningu siemensow serii cx65
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2006-12-27, 12:25   

kurde :/ załadowałem kilkanaście patchu i fon sie nie włączył. Wgrałem backupa i jest to samo. Co teraz zrobic? Zaden z progsów nie reaguje na telefon - nie bootuje. Jakieś rady?
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-27, 12:41   

Comet, reset kompa przedewszystkim, sprawdz napiecie baterii, zobacz czy robi bip ;]
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2006-12-27, 12:52   

MasterJapko, to juz zrobione :) Po wgraniu 2gi raz backupa juz nei ma bip (a wcześniej bylo)

Bateria jest naładowana
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-27, 12:59   

Comet, w Papua utils Lite 1.7 robisz repair przez TP i bedzie smigac.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52