PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z Siemensem C35 z kad wziąść soft polski oryginalny


Problem z Siemensem C35 z kad wziąść soft polski oryginalny

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Problem z Siemensem C35 z kad wziąść soft polski oryginalny
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
magca 
Nowicjusz


Wiek: 28
Dołączył: 07 Paź 2004
Posty: 17
Skąd: Tomaszów L.
  Wysłany: 2004-10-10, 18:54   Problem z Siemensem C35 z kad wziąść soft polski oryginalny

Witam wszystkich mam problem nieiwem z kad wziąść soft :cry: PL do siemensa C35 szukalem wszędzie , czy mozecie mi pomóc będe bardzo wdzięczny :) , jak znajdziecie to prześlijcie mi na poczte magca@o2.pl albo zkopiujscie swój soft i wyslijcie
Pozdro . !!
^
 
 
     
AdSense


PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 31
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2004-10-10, 19:45   

odezwij sie na gg to ci podam chodzi ci o swupa czy o bina?
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
magca 
Nowicjusz


Wiek: 28
Dołączył: 07 Paź 2004
Posty: 17
Skąd: Tomaszów L.
Wysłany: 2004-10-10, 21:22   

Dzięki. :)
^
 
 
     
Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2004-10-10, 21:28   

PluCiorX, ekhm a moze tak wrzucic do download?
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 31
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2004-10-10, 21:30   

piciu1000, na ftp wlezc niemoglem a te kilka flashy co mam to 4,5mb a na moim sci/11 osob to troche trwa wysyłam jush magcy to i on jak moze niech to tutaj wrzuci
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-10-11, 09:11   

oj. Jak szukacie flashy do siemensów(praktycznie wszystkich) w formacie .xbi (SWUP) to polecam stronę:
http://eh.student.utwente.nl/~landy/
Nazwa: mobile
Hasło: elibom
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
magca 
Nowicjusz


Wiek: 28
Dołączył: 07 Paź 2004
Posty: 17
Skąd: Tomaszów L.
Wysłany: 2004-10-13, 14:03   

yOOo yOOO
Dzięki wszystkim za POMOC :-D Telefonik działa Menu po polsku THX :) i wielkie dzięki PluCiorX !!!!!!!
Pozdro....!!!!
:mrgreen: :twisted:
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-10-13, 14:19   

no to można zamknąć :)
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52