PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z wyświetlaczem w Benq Siemens EF81


Problem z wyświetlaczem w Benq Siemens EF81

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Problem z wyświetlaczem w Benq Siemens EF81
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
cudny90
Nowicjusz


Telefon: BS EF81
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Lip 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-07-24, 15:10   Problem z wyświetlaczem w Benq Siemens EF81

Witam, dzisiaj przyszedł mi telefon benq-siemens ef81, kupiłem go na allegro, z kartą 1gb. Telefon działa, zasięg jest, aparat chodzi, ale jest jeden problem. Gdy piszę smsa, najczęściej, albo wpisuje coś w opcjach, np powitanie .. to wyskakują na wyświetlaczu takie pionowe kreski, duużo różnych kolorów, rozumiecie o co chodzi. I robi się to coraz częściej, nawet jak włączam menu. Druga sprawa, to, że gdy używam telefonu, zamykam, i na wyświetlaczu zew. pojawiać się ma orange, odtwarzacz itp., mi pojawia się często czarny wyświetlacz, i gdy otworze telefon, też jest czarny, pomaga wtedy tylko wyjęcie baterii, i ponowne uruchomienie... Miał ktoś podobny problem? Oddać na gwarancję? Już napisałem o tym sprzedawcy, czekam na odpowiedź
Ostatnio zmieniony przez Piotrek 2007-07-29, 21:35, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-07-29, 20:55   

Taśma do wymiany najprawdopodobniej
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
bugmenot 
Nowicjusz


Telefon: Nokia N70
Operator: Orange
Dołączył: 23 Lis 2005
Posty: 14
Ostrzeżeń:
 6/5/6
Wysłany: 2007-08-31, 08:40   

Witam,
Mam trochę podobny problem... Czasami podczas używania telefonu ekran miga na czarno. Czasem chwilę i już działa poprawnie ale czasem po prostu wyłączy się na chwilkę i zamknięcie i otworzenie klapki rozwiązuje problem. Czy też powinienem udać się do serwisu z tym ? Telefon jest kupiony wczoraj i jest nowy.
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-08-31, 10:54   

jeśli nowy to z gwarancją, jeśli z gwarancją to muszą Ci to naprawić ;)
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52