PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z zasięgiem w C62


Problem z zasięgiem w C62

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » Problem z zasięgiem w C62
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
n0kL0rD 
Wie co mówi
Meethod



Telefon: N6230i
Operator: Heyah
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 25 Lut 2005
Posty: 306
Skąd: Smoczo Gród
Wysłany: 2005-05-17, 18:51   Problem z zasięgiem w C62

W Siemensach jestem laik wiec mnie oswieccie co padlo:
1. wlaczam tel
2. znajduje siec macierzysta
3. nie da sie dzwonic
4. manualnie znajduje pozostale sieci
5. po paru chwilach ginie zasieg, nie da sie znalezc innych sieci i wyskakuje napis "Brak danych"

Wydaje mi sie ze to nie koncowka mocy bo by sie wtedy nie dalo znalezc pozostalych sieci, zyje w blogiej nadzieji ze to soft... a moze CCONT (to wogole jest w siemensach?)

POMOCY !! :)
_________________
Tworzenie stron internetowych Kraków to nasza pasja :)

Zapraszam! :)

Polecam też darmowe pozycjonowanie - sprawdź koniecznie oba adresy ;)
^
 
 
  Skype
     
AdSense


prymus19 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 6610
Wiek: 32
Dołączył: 18 Maj 2005
Posty: 22
Skąd: Knurów
Wysłany: 2005-06-01, 22:48   Re: Zasieg C62

n0kL0rD napisał/a:

Wydaje mi sie ze to nie koncowka mocy bo by sie wtedy nie dalo znalezc pozostalych sieci, zyje w blogiej nadzieji ze to soft... a moze CCONT (to wogole jest w siemensach?)

POMOCY !! :)


To moze byc koncowka bo nie objawia sie ona tylko brakiem sieci ale tez takimi zeczami jak piszesz zalezy w ktorej czesci jest uszodzona to raz, a dwa jesli chodzi o CCONT to nie znajdziesz go nigdzie poza Nokiami DCT3.
^
 
 
     
n0kL0rD 
Wie co mówi
Meethod



Telefon: N6230i
Operator: Heyah
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 25 Lut 2005
Posty: 306
Skąd: Smoczo Gród
Wysłany: 2005-06-08, 12:37   

wykapalem, wygrzalem, docisnolem antenke i dziala. proponuje LOCK na temat
_________________
Tworzenie stron internetowych Kraków to nasza pasja :)

Zapraszam! :)

Polecam też darmowe pozycjonowanie - sprawdź koniecznie oba adresy ;)
^
 
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52