PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > prodgi dzialajacy tylko z freia


prodgi dzialajacy tylko z freia

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » prodgi dzialajacy tylko z freia
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-01-11, 13:56   prodgi dzialajacy tylko z freia

witam.od niedawna mam prodigi i nie wiem dlaczego gdy robie siemensa to dziala tylko freia.zaden inny program nie laczy sie z telefonem.kabelek jest ok.czy do prodigi potrzebne sa jeszcze jakies sterowniki czy tak juz jest ze tylko freia z nim dziala.mam windows xp.
^
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-11, 14:28   

Bo tylko freia jest przystosowana do prodigy (jest to specjalna wersja "FREIA for Prodigy").
Niczym innym sie nie polaczysz.
^
 
 
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-01-11, 23:39   

no to niedobrze.czyli pozostaje mi zrobienie kabelka z jakiegos seryjnego.czy takiego od c 35 da sie przerobic aby dzialal z c60
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-12, 10:05   

Jesli masz wtyczke do c60 to jest to kwestia polutowania kabli pod odpowiedni pinout.
^
 
 
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-01-12, 10:34   

a dodatkowe zasilanie musi byc?? masz moze schemat
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-01-12, 23:32   

http://pinouts.ru/
^
 
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-01-13, 00:50   

ok.kabelek zrobilem.sofcik sie wgrywa ale mam problem np.z sst bo po wgraniu np 45% wywala error flash
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-01-13, 12:54   

pajos, naladuj baterie
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-01-14, 00:57   

bateria na full jest. a moze zle zaznaczam telefon.jesli mam ciety test point to jak zaznaczyc telefon.czy ma byc np.mc60 boot(bootcore bug) czy cos innego

[ Dodano: 2006-01-15, 12:53 ]
probowalem go fleshowac wszystkim i na wszystkie sposoby i nic.w koncu podlaczylem go kablem pod prodigi i wgralem feja.telefon ruszyl tylko ciagle szuka siecie i nie wiem dlaczego
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-02-10, 12:28   

pajos, ustaw IMEI na orginał
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [K800i] Jest zasięg, ale tylko połącz... korpi Sony Ericsson 4 2010-05-05, 22:08
Brak nowych postów [3650] Tylko świeci ekran na biało korpi Nokia 3 2010-05-06, 22:41
Brak nowych postów [Nokia 6080] Wyswietlacz tylko się po... korpi DCT-4 3 2010-11-20, 23:54
Brak nowych postów [E51] Tylko biała dioda korpi BB5 0 2011-02-22, 15:32
Brak nowych postów [MyDevil.net] Hosting pod node.js, ro... MyDevil Kosz 0 2014-10-25, 00:18