PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > pytanko. Jak połaczyc ME75 z kompem?


pytanko. Jak połaczyc ME75 z kompem?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » pytanko. Jak połaczyc ME75 z kompem?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Pawian 
Nowicjusz


Telefon: simens ME7
Operator: Era
Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 10
Skąd: Biała podlaska
  Wysłany: 2006-05-21, 11:09   pytanko. Jak połaczyc ME75 z kompem?

mam kabel pod COM i nie wiem co zrobic. podłaczam kabel i telefon i komputer mi nic nie wyspietla. Kumpel mowił mi ze powinien sie wyswietlic dysk przenosny tak jak we wszystkich telefonach a u mnie nic nie ma.

prosze o szybka pomoc co mam zrobic



Pozdro
^
 
     
AdSense


wacho_czk 
Starszy Użytkownik
Klub Espero



Telefon: Sl45i/M65
Operator: Era
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 131
Skąd: WielkaPolska-Czarnków
Wysłany: 2006-05-21, 11:14   

Ściągnij program Mobile Phone Manager (MPM) ze strony Siemensa (ok. 20 MB) powinno chodzić.
_________________
http://images3.fotosik.pl/220/7c884fe31dff8d71.gif
^
 
 
     
Pawian 
Nowicjusz


Telefon: simens ME7
Operator: Era
Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 10
Skąd: Biała podlaska
Wysłany: 2006-05-21, 11:17   

a nie ma jakiejs polskiej wersji tego? bo ten telefon mi sie podoba i nie chce go zepsuc...

[ Dodano: 2006-05-21, 12:31 ]
a z kad sciagnac ten program w PL wersji? bo ja mam kilka stron ale z zadnej nie da sie sciagnac... prosze o link
^
 
     
Spaider 
Nowicjusz



Telefon: cx65
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 53
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-05-21, 12:08   

Nic nie zepsujesz, program jest bardzo prosty w obsłudze
^
 
 
     
Pawian 
Nowicjusz


Telefon: simens ME7
Operator: Era
Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 10
Skąd: Biała podlaska
Wysłany: 2006-05-21, 12:38   

ale kurde z kad ja mam go sciagnac??
^
 
     
wacho_czk 
Starszy Użytkownik
Klub Espero



Telefon: Sl45i/M65
Operator: Era
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 131
Skąd: WielkaPolska-Czarnków
Wysłany: 2006-05-21, 17:36   

Pawian, Tu masz polską wersję Mobile Phone Manager
_________________
http://images3.fotosik.pl/220/7c884fe31dff8d71.gif
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-23, 23:53   

a co tam mozna zepsuc?:| nic...
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Pawian 
Nowicjusz


Telefon: simens ME7
Operator: Era
Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 10
Skąd: Biała podlaska
Wysłany: 2006-05-24, 17:41   

kto ma ten progros to niech mi wysle na maila bo ja tego cholerstwa nie moge sciagnac! to jest jakies pogiete na maxa... pawian15bp@wp.pl


prosze
^
 
     
wacho_czk 
Starszy Użytkownik
Klub Espero



Telefon: Sl45i/M65
Operator: Era
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 131
Skąd: WielkaPolska-Czarnków
Wysłany: 2006-05-24, 17:49   

Pawian, Tu i na samym dole kliknij POBIERZ. Wysłałbym Ci to na maila ale progs ma 61 MB
_________________
http://images3.fotosik.pl/220/7c884fe31dff8d71.gif
^
 
 
     
Pawian 
Nowicjusz


Telefon: simens ME7
Operator: Era
Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 10
Skąd: Biała podlaska
Wysłany: 2006-05-24, 17:53   

taki madry to sam sprubuj sciagnac
^
 
     
wacho_czk 
Starszy Użytkownik
Klub Espero



Telefon: Sl45i/M65
Operator: Era
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 131
Skąd: WielkaPolska-Czarnków
Wysłany: 2006-05-24, 18:02   

U mnie nie ma żadnych problemów
_________________
http://images3.fotosik.pl/220/7c884fe31dff8d71.gif
^
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-05-24, 19:16   

a wpisz *#06# wciśnij więcej czy coś takiego i poszukaj napisu ACC i powiedz co pisze czy none czy DCA-500 czy co:) przy załączonym kablu w kompie i telefonie
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Pawian 
Nowicjusz


Telefon: simens ME7
Operator: Era
Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 10
Skąd: Biała podlaska
Wysłany: 2006-05-25, 16:46   

jest napisane A 407 no wam sie sciaga a ja nie moge;/ oj dobra dzieki za fatyge jakos moze se poradze...
^
 
     
wacho_czk 
Starszy Użytkownik
Klub Espero



Telefon: Sl45i/M65
Operator: Era
Pomógł: 4 razy
Wiek: 29
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 131
Skąd: WielkaPolska-Czarnków
Wysłany: 2006-05-25, 18:58   

Pawian, Z tego co napisałeś Ty próbujesz ściągnąć aktualizacje Firmware a zjedź na sam dół strony tam masz MPM i pobierz.
_________________
http://images3.fotosik.pl/220/7c884fe31dff8d71.gif
^
 
 
     
Pawian 
Nowicjusz


Telefon: simens ME7
Operator: Era
Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 10
Skąd: Biała podlaska
Wysłany: 2006-05-26, 11:58   

nie moge nic sciagnac z tamtad!!! nie wiem dlaczego

[ Dodano: 2006-05-26, 13:01 ]
wyskakuje mi "Oops! You see this page because you had problems downloading Or you see this page because you came from a non BenQ Mobile website." i tam jakies 3 linki...
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: