PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > S 55 i problem z dzwonkiem


S 55 i problem z dzwonkiem

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » S 55 i problem z dzwonkiem
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2004-09-30, 20:06   S 55 i problem z dzwonkiem

Ktos odzwoni odbieram a dzwonek dalej dzwoni i nie slysze rozmowcy :/ Dzieje sie to tylko czasami i nie widze zadnych powiazan. Co moze byc nie tak?
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
     
AdSense


narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2004-11-03, 21:29   

hmmm gdybym widzial schemat to moze bym pomogl, ale w tej chwili to moge co najwyzej podpowiedziec ze cos moglo sie w sofcie (namieszac) , w co osobiscie watpie, albo szukal bym skad dochodzi sygnal dla dzwonka, choc osobiscie przypuszczam ze raczej z ktoregos ukladu PGA. A jesli faktycznei tak to jest to mozliwe ze jest jakies swarcie pod ktorym s z nich odpowiedzialnym za dzwonki, lub sam uklad ulegl uszkodzeniu... jak znajde schemacik to sprobuje pomoc..
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-11-04, 09:28   

narvany, co ty piszesz???????????? układ PGA?? po pierwsze nie PGA tylko bga i wg mnie jest to albo sprawa softu albo zwarcia na buzzerze.
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2004-11-06, 23:52   

Musze skonczyc z tym piciem i imprezami :P Masz racje (juz drugi raz dzisiaj...) wczesniej dalem plame z Irda w Motce, ktorej tam nie ma :) , A co do zwarcia w buzzerze, to hmmmm, gdyby bylo to by raczej nie zadzwonil, a problem jest w czym innym, w tym ze on dzwoni ;) czyli zwarcie raczej odpada ;)
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52