PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [s45] simlock


[s45] simlock

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » [s45] simlock
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
tokarool 
Użytkownik



Telefon: 0700
Operator: Sami Swoi
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Paź 2004
Posty: 89
Skąd: krotoszyn
Wysłany: 2006-01-01, 22:39   [s45] simlock

Hi jak zdjac smoka z tego telefonu?? mam kabelek na RS orginalny ze zestawu
_________________
Zycie jest jak Miriam... Piekne, Ładne... A tu ch*j
^
 
 
     
AdSense


bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-01-01, 22:42   

zajrzyj tutaj
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
tokarool 
Użytkownik



Telefon: 0700
Operator: Sami Swoi
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Paź 2004
Posty: 89
Skąd: krotoszyn
Wysłany: 2006-01-01, 23:17   

Ok ale cos mi niewidzi telefonu moze bym musiał kabel przerobic??
_________________
Zycie jest jak Miriam... Piekne, Ładne... A tu ch*j
^
 
 
     
drajmer 
Nowicjusz



Telefon: k700i
Operator: Orange
Dołączył: 02 Sty 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-01-02, 16:48   

Z tego co wiem kabel musi być serwisowy . Taki od kompletu z fonem nie nadaje się ...
^
 
     
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-01-02, 16:52   

drajmer, wlasnie wprowadziles kolege w blad bo da sie zwyklym najzywklejszym kabelkiem zdjac simlocka, programem np: freia
_________________
Miłość, Wiara i Oddanie ==> R*A*D*O*M*I*A*K <== Tak Nas Wychowano I Tak pozostanie
^
 
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-01-02, 16:54   

tokarool, tutaj masz jak przerobić kabel
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-01-02, 17:10   

ja bym radzil poprzez KSIE, lepiej i szybciej. A jezeli kabel byl dolaczany do zestawu (orginalny kabel siemensa) to oczywiscie ze bedzie mogl sciagnac nim simlocka
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
drajmer 
Nowicjusz



Telefon: k700i
Operator: Orange
Dołączył: 02 Sty 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-01-03, 10:59   

max453 napisał/a:
drajmer, wlasnie wprowadziles kolege w blad bo da sie zwyklym najzywklejszym kabelkiem zdjac simlocka, programem np: freia


No właśnie tym najzwyklejszym ( mam na myśli kabelek z zestawu z telefonem ) nie udało mi się i niestety musiałem dokupić serwisowy . Nie pisz , że wprowadzam w błąd bo osobiście tego doświadczyłem . Wchodzi jeszcze w grę uszkodzenie kabelka . Masz większe doświadczenie pewnie wiesz lepiej . Pozdrawiam .
^
 
     
tokarool 
Użytkownik



Telefon: 0700
Operator: Sami Swoi
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Paź 2004
Posty: 89
Skąd: krotoszyn
Wysłany: 2006-01-05, 20:56   

Z simlockiem soebie pordziłem ale poprzez kabel serwisowy załatwilem soebie od znajomego. Zwyklym kablem nieda rady tzn orginalnym jaki daje z telefonem siemens.
_________________
Zycie jest jak Miriam... Piekne, Ładne... A tu ch*j
^
 
 
     
drajmer 
Nowicjusz



Telefon: k700i
Operator: Orange
Dołączył: 02 Sty 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-01-19, 01:24   

Czyli miałem rację . A reszta jest np >> tutaj << . Pozdrawiam .
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Egregio Warsztat 4 2013-01-04, 14:33
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37