PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > s55 dead po flashu


s55 dead po flashu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » s55 dead po flashu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2006-06-22, 01:09   s55 dead po flashu

witam wgrywalem flasha v20 (by mozna bylo zaladowac wiele patchy) do s55 przez freie i teraz telefon wogole nie reaguje na czerwona sluchawke.jak mozna go ozywic?? (przy czym wczesniej dzialal)
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-06-22, 07:51   

oczywiscie - tniesz sciezke i masz nieograniczone mozliwosci wgrywania softow i patchy :)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2006-06-22, 17:55   

hmmmm a ktora to sciezka?? bo wczoraj troche szukalem i byc moze nie umiem tego robic bo po pracy jestem zmeczony,a telefon wreszcie bym postawil zeby miec kontakt.jak mozesz to jakis odnosnik podaj lub fotke co bardzo umililoby mi czas.Ty pewnie juz wiesz a ja tylko darmo bede czas marnowal i tak nie znajde
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2006-06-22, 20:19   

http://www.warezgsm.com/index.php?site=s-testp
Tutaj jest fotka, na ktorej zaznaczono gdzie jest test point :)
Jeśli dalej zrobisz tak jak mowiMendi, to bedzie ok!
^
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2006-06-23, 06:24   

a nie ma zadnego innego sposoby,poniewaz nie wiem jak połącze TP ktory znajduje się pod jakims układem:/...... czy nie ma innego a zarazem prostszego sposobu na to?? np. ciecie jakiejs sciezki..? czy ja w takim razie źle rozmumiem ten obrazek (ponieważ mi sie wydaje ze tam trzeba lutowac ten punkt z masa )a z kolei Mendi pisal ze wystarczy przeciac jakąś Scieżke...czy ktos mi to dokladnie wytlumaczy bo z S55 mam pierwsze takie przygody
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-06-23, 14:55   

plytki glowne sa podobne do m55, wiec wystarczy przeciac sciezke (uwazaj zeby nie za gleboko, bo zeby pozniej go uratowac musialbys podwarzac cpu). Jak znajde dobre zdjecie to wrzuce
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-23, 23:17   

Spruboj freia v18 z opcja Bootcore bug. Powino sie udac bez TP.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2006-06-24, 22:59   

niestety w zadnym z programow z zaznaczona opcja Bootcore Bug nie łączy z telefonem.
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
G@jowy 
Nowicjusz



Telefon: Nokia N82
Operator: Orange
Wiek: 28
Dołączył: 26 Cze 2006
Posty: 15
Skąd: Frankfurt am Main
Wysłany: 2006-06-26, 13:32   

Nerverofon, probowales SWUP'em go ozywic??
sprawdz baterie czy nie padla...
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2006-06-26, 16:03   

probowalem i swupem i bateria za kazdym razem jest na full ladowana w innym sprawnym teleofnie...
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
G@jowy 
Nowicjusz



Telefon: Nokia N82
Operator: Orange
Wiek: 28
Dołączył: 26 Cze 2006
Posty: 15
Skąd: Frankfurt am Main
Wysłany: 2006-06-27, 20:27   

Nerverofon, ale po wybraniu odp. opcji w np. V-klayu zmienia sie komunikat??
z 'teraz wybierz czerwona sluchawke' czy nie ma wogole komunikacji??
jesli nie ma to TP.

Sprawdz jeszcze co sie dzieje w SST i Jokerze.
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2006-06-28, 01:02   

niestety ani Joker ani SST .nawet V-klay nie dają rady...:/ czy byłby ktoś na tyle wyrozumiały i w końcu wyjaśnił mi którą ścieżke moge ciąć aby zrobic tego TP?? bo pod procka napewno nie zajrze(brak narzędzi).Dziekuje z góry
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
G@jowy 
Nowicjusz



Telefon: Nokia N82
Operator: Orange
Wiek: 28
Dołączył: 26 Cze 2006
Posty: 15
Skąd: Frankfurt am Main
Wysłany: 2006-06-28, 08:59   

prosze bardzo w zalaczniku zdjecie TP
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2006-06-28, 10:39   

w tym wypadku czerwonym kolorem zaznaczone jest miejsce Cięcia a niebieskim ścieżki?? wole spytać dla pewności,ponieważ każdy innym kolorem oznacza..Dziekuje bardzo za pomoc,mam nadzieje ze szybko rozwikłam problem z tym opornym (jak dla mnie ) siemensem..
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
G@jowy 
Nowicjusz



Telefon: Nokia N82
Operator: Orange
Wiek: 28
Dołączył: 26 Cze 2006
Posty: 15
Skąd: Frankfurt am Main
Wysłany: 2006-06-28, 10:42   

tak - niebieskie sciezka, czerwone ciecie
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 6131 - po flashu Phoenixem logos2000 BB5 3 2010-02-10, 09:28
Brak nowych postów Nokia 5200 Padła Przy Flashu Czaro1514 SW 1 2010-03-26, 14:10
Brak nowych postów dead flash usb n73 marcin370 BB5 1 2010-10-25, 16:30
Brak nowych postów E52 - Problem po dead flashu.. wirgoo BB5 1 2011-06-27, 17:23
Brak nowych postów Nokia 3100 uwalona przy flashu chelseatb Nokia 1 2012-06-26, 14:41