PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > s55 problem z klawiaturą


s55 problem z klawiaturą

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » s55 problem z klawiaturą
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
stahoomaly1 
Nowicjusz


Telefon: se w300
Operator: Play
Wiek: 37
Dołączył: 18 Sty 2007
Posty: 6
  Wysłany: 2007-01-31, 04:39   s55 problem z klawiaturą

witam
mam s55 i typowy problem dla tego modelu. zdechła klawiatura. jest tego troche a ja nie wiem co wybrać :sad: czy jest sens brać taką z płyką czy to zbędne? a drugie pytanie:jakiej firmy polecacie, chciałbym żeby nie rozpadła sie po tygodniu :wink:
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-31, 11:59   

stahoomaly1, wszystkie firmy produkują takie same klawiaturki... Oczywiście bierz z płytką gdyż klawisze są przymocowane dobrze. Jeszcze nie zdarzyło mi się aby się komuś po tygodniu rozpadła klawiatura, aktualnie w S55 mam jakiegoś no name od ponad 5 miesięcy.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-01-31, 12:38   

Ja zawsze kupowalem bez plytki tylko musisz sie troche po meczyc zeby ja wymienic. Co do firmy to nie ma róznicy i tak kazda Ci sie po jakims czasie rozwali. Ja mialem s55 przez 2 lata i co 2 miesiace wymienialem klawiature ale wkonuc kupilem gumowa...
^
 
  Skype
     
stahoomaly1 
Nowicjusz


Telefon: se w300
Operator: Play
Wiek: 37
Dołączył: 18 Sty 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-02-02, 00:47   

Bujki widziałem klawiaturę z silikonu czy czegoś takiego klawisze na jednym listku, jesli myslę o tym co ty miałeś to dawała radę? mnie ktoś straszył że to nie działa

a mówiąc o firmach to pytam dlatego że jest tego tyle na allegro w dużym rozrzucie cenowym, nie mówiąc o komisach.
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-02, 00:57   

stahoomaly1, jeżeli chodzi o moją to ja kupiłem za 18.99 i działa ok, mam ją jak pisałem kilka miesięcy i jest oki, kupiłem ją od firmy world com :arrow: http://allegro.pl/show_user.php?uid=3976327
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
stahoomaly1 
Nowicjusz


Telefon: se w300
Operator: Play
Wiek: 37
Dołączył: 18 Sty 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-02-02, 01:30   

wielki dzięki seba123.
^
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-02-02, 12:36   

ja zawsze kupowales taka klawiaturek i od tej firmy :
http://allegro.pl/item162...emens_s55_.html
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52