PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > SIEMENS A52,A55,A57->C55


SIEMENS A52,A55,A57->C55

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » SIEMENS A52,A55,A57->C55
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wtk123 
Nowicjusz


Telefon: sl45/3210
Operator: Heyah
Wiek: 26
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1
Skąd: >Skępe<
  Wysłany: 2005-11-24, 12:21   SIEMENS A52,A55,A57->C55

Spotkałem się z tutorialem jak upgreadować A55->C55, lecz na allegro spotkałem aukcje na której wystawiony był .A57 z softem od C55 . Taki był prznajmniej opis. Czy można coś takiego zrobić z innymi fonami Siemensa z seri A5x?? I czy można zrobić to tak samo jak w przypadku A55??
_________________
Zapraszam na www.pucekgsm.fora.pl
^
 
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-12-30, 20:11   

A52 na nic nie przerobisz, chyba że na A51/A53 (prawdopodobnie)
A55 i A57 <= można przrobić na C55
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-12-31, 10:09   

a52 jest tak specyficznym modelem ze nic sie nie da do niego dorobic, a jak probowalem zmienic mu wskazniki baterii i zasiegu to lipa wyszla :/ Za ten model nie polecam sie brac (samo zczytanie flasha=ciecie sciezki)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: