PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > siemens ax72 problem z pobraniem aplikacji.


siemens ax72 problem z pobraniem aplikacji.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » siemens ax72 problem z pobraniem aplikacji.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Kacprosz 
Nowicjusz


Telefon: ax72
Operator: Orange
Dołączył: 14 Cze 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-06-14, 19:45   siemens ax72 problem z pobraniem aplikacji.

witam
Jetsem w orange i niemoge pobrać aplikacji java np.Ginger
telefon mam dobrze skonfigurowany a jednak nic niemogę pobierać.Jeżeli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to proszę o odpowiedź.Dzięki
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-06-15, 14:20, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


Spaider 
Nowicjusz



Telefon: cx65
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 53
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-06-15, 09:13   

Ten Siemens ma starą wersję javy więc niema na niego dużo gier i aplikacji ale Ginger powinien działać. Napisz jaki wyświetla Ci się komunikat.
^
 
 
     
Kacprosz 
Nowicjusz


Telefon: ax72
Operator: Orange
Dołączył: 14 Cze 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-06-15, 14:08   

wpisuję adres wap,potem się łączy i wyświetla się że serwer nieodpowiada lub komunikat czy pobrać ginger>wybieram tak i błąd pobierania
^
 
 
     
Spaider 
Nowicjusz



Telefon: cx65
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 53
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-06-15, 19:48   

A próbowałeś z innymi aplikacjami lub grami ?
^
 
 
     
Kacprosz 
Nowicjusz


Telefon: ax72
Operator: Orange
Dołączył: 14 Cze 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-06-15, 20:51   

innych aplikacji niepobierałem,ale mms odbiera
^
 
 
     
Spaider 
Nowicjusz



Telefon: cx65
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 53
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-06-15, 20:56   

Spróbj pobrać coś innego, moze tylko ten Ginger tylko nie działa. A pamięci w telefonie masz wystarczającą, strony wap Ci sie wyswietlają ?
^
 
 
     
EllA 
Nowicjusz



Telefon: kilka
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Dołączył: 26 Wrz 2005
Posty: 24
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-09-14, 14:37   

A może masz kochane orange menu?? Tam się dziwne rzeczy potrafią zablokować, np zmiana tapety czy właśnie może ściąganie aplikacji innych niż te z jakimiś certyfikatami itp pierdołami. Ax72 ma java midp2.0, czyli normalny. Chyba że chcesz gry na kompa instalować :D
_________________
Masz Orange menu? Olej gwarancję i zmień softa!
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52