PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > siemens c 65 - jakie oprogramowanie?


siemens c 65 - jakie oprogramowanie?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » BenQ-Siemens » siemens c 65 - jakie oprogramowanie?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mantus 
Użytkownik



Telefon: Nokia 3315
Operator: Plus
Wiek: 29
Dołączył: 17 Sty 2005
Posty: 117
Skąd: Ruchocice
Wysłany: 2005-02-17, 08:24   siemens c 65 - jakie oprogramowanie?

jakie oprogramowaie jest potrzebne do prawidłowej komunikacji kompa z komem???? jakie daje to możliwości???
_________________
<<MK>>
^
 
 
 
AdSense


SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-02-17, 09:04   

jeśli chodzi o komunikacje pzrez IRda to żadne
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-02-17, 14:06   

SERWIS_GSM, oprogramowanie żadne a możliwości duże. :mrgreen: :mrgreen:
^
 
  Skype
 
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-02-17, 18:18   

boss_53, no ale niestety troche lipa z tym ze nie kazdy telefon moze wszystko wyslac przez irdę.
mantus, co do oprogramowania na kabel to chyba jest na stronie siemensa
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
 
jonbob 
Nowicjusz


Telefon: c 65
Dołączył: 08 Mar 2005
Posty: 1
Skąd: szcz
Wysłany: 2005-03-08, 22:30   

tutaj masz wszystko . jeżeli masz np kabelek com. do siemensa c65 pasuje np od s 55

http://communications.sie...40.43_pl-PL.zip


a tu możesz przejżeć i poczytać

http://communications.sie...NrNrNrN,00.html
^
 
     
Grzyb26 
Użytkownik


Telefon: k800
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lis 2004
Posty: 83
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-03-15, 10:30   

a jakim najlepiej programem można by ściągnąć sim-locka z tego telefonu??
_________________
UFS + HWK, UBL, MX-KEY, SAGEMDD CLON, CRUISER, JAF, UB, GENIE CLIP, SMART CLIP, AF, SETOOL3, DREAMBOX, FURIOUS, MULTI-BOX, BB5BOX, NS-PRO, Z3X, EASYUNLOCKER
^
 
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-03-15, 12:29   

freia, którą ja mam (v1.8) nie daje jeszcze możliwości ściągnięcia locka z tego modelu. Ale mam program (nie testowałem go), który ponoć potrafi ściągnąć smoka z tego telefonu. Dodam go do download zaraz. Jak się tam pojawi to zapodam link.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-15, 18:51   

martech rulezz
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-03-16, 08:17   

http://www.pasjagsm.pl/Do...it-lid-794.html - link do obiecanego unlockera do x65 . SERWIS_GSM, nie każdy ma kasę na taki sprzęt, a szkoda....może kiedyś kupię :wink:
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
Grzyb26 
Użytkownik


Telefon: k800
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lis 2004
Posty: 83
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-03-16, 10:37   

dzieki za programik dziala bez zarzutów:))
pozdrowka
a jakim programikiem moglbym zmienic imei tego tel?? :wink:
_________________
UFS + HWK, UBL, MX-KEY, SAGEMDD CLON, CRUISER, JAF, UB, GENIE CLIP, SMART CLIP, AF, SETOOL3, DREAMBOX, FURIOUS, MULTI-BOX, BB5BOX, NS-PRO, Z3X, EASYUNLOCKER
^
 
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-03-16, 11:30   

po co zmieniać IMEI?? Przywracamy orginalny jedynie. Nikt tu nie będzie pisał o tym jak łamać prawo :!: :!:
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-16, 11:36   

Grzyb26, zmiaa imeia jest karalna!!!! a co do siemensa to niezmienisz :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Jakie oprogramowanie do zarzadzania s... logos2000 SW 3 2009-10-06, 18:46
Brak nowych postów Jakie kable do JAFa? lukaczmarek SW 1 2009-10-31, 12:53
Brak nowych postów Siemens CXT70 i usługa Kto tam? (Era) Juzer BenQ-Siemens 0 2010-04-14, 12:41
Brak nowych postów Jakie kable do telefonów? Upgreydd SW 5 2010-11-19, 10:58
Brak nowych postów Jakie gry lubicie stempelixx PasjaPUB 27 2011-02-20, 11:55